- Gleder oss til fortsettelsen på eventyret

 
- Gleder oss til fortsettelsen på eventyretBildet: Gode kollegaer etter den nylige fusjonen: Daglig leder i Instell, Jo Jessen (t.v.) og Christer Berg, tidligere daglig leder i AndXor, nå leder for automasjon og innovasjon i Instell.
AndXor ble solgt til Instell AS, 18 desember 2020. Nylig ble fusjonsprosessen sluttført. Fra og med 1. april i år er AndXor en del av Instell AS.

Av Bjørn laberg

Begge selskapene mener dette har vært et viktig og riktig strategisk grep. Ved å slå seg sammen og komplettere hverandres løsninger, er det en uttalt målsetting å være Norges ledende totalleverandør av automatikk, romkontroll og toppsystem.

- Vi har nå vært igjennom fusjonsprosessen og fra og med 1. april 2021 ble AndXor en del av Instell AS. Jeg vil benytte anledningen til å takke alle ansatte, kunder og samarbeidspartnere som har vært med å løfte og bygge opp AndXor. Alle ansatte har blitt tatt godt imot i Instell AS og blir med på den spennende reisen videre.  Vi ser frem imot å utvide vår portefølje av tjenester og løsninger, samt fortsettelsen på eventyret, sier Christer Berg, tidligere daglig leder i AndXor, nå leder for automasjon og innovasjon i Instell. 

Berg blir med på eiersiden etter fusjonen.

- Etter fusjonen vil Instell ha 28 særs kompetente og løsningsorienterte ansatte, og det vil styrke vår posisjon i markedet. Vi vil se flere synergier, spesielt på salg og prosjekt, men også den tekniske siden som da vil ha 15 ansatte med spisskompetanse på KNX, automasjon og SD-anlegg, som vil komme våre kunder, samarbeidspartnere og prosjekter til gode, sa daglig leder i Instell AS, Jo Jessen, da nyheten om kjøpet av AndXor ble offentliggjort i desember.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår