Glen Dimplex lanserer ventilasjonsprodukter

 
Glen Dimplex lanserer ventilasjonsprodukter
Nå lanserer Glen Dimplex Nordic en serie ventilasjonsprodukter fra Redring Xpelair i det Nordiske markedet. Xpelair - en del av Glen Dimplex Group, har lenge vært en anerkjent aktør og markedsleder internasjonalt på ventilasjonsprodukter, og distribueres i dag til over 80 land, verden over.

Simply Silent™ - markedets mest stillegående avtrekksvifte
I Norge lanseres nå Simply Silent, en av markedets mest stillegående avtrekksvifter som effektivt fjerner fukt, lukt og muggvekst i baderom, garderober og toalett rom.

- Simply Silent kommer med et elegant design som differensierer seg fra andre vifter vi ser på markedet i dag, sier Espen Schønningsen, Salgs- og Markedsdirektør i Glen Dimplex Nordic. -At kunden kan velge mellom firkantet eller rund front med rene flater, gjør at vi treffer de fleste bruksområder og designpreferanser. Designet gjør også viften lett å rengjøre, og ikke minst ser vi at enkel montering er en stor fordel med viftene fra Xpelair. I tillegg er våre nye baderomsvifter av meget høy kvalitet og vil ligge på en veldig god pris sammenlignet med tilsvarende produkter vi ser på markedet i dag, forteller Schønningsen.

Glen Dimplex Nordic nå med 3 sterke merkevarer
Vi ser muligheter på ventilasjonsmarkedet i Norden, og med Xpelair starter vi nå jobben med å skaffe oss en posisjon også her, forteller Schønningsen, og legger til at det på lengre sikt er planer om å utvide sortimentet innen ventilasjonsprodukter. Glen Dimplex Nordic har de siste tre årene investert stort i egen fabrikk i Stjørdal, og har allerede en sterk posisjon innen elvarme og energistyring med sterke merkevarer som Nobø og Dimplex. At vi nå også har Xpelair i vårt sortiment gir oss et bredere nedslagsfelt og betyr at vi kan tilby våre kunder et større utvalg av løsninger i tiden fremover, avslutter Schønningsen.

Simply Silent avtrekksvifter er tilgjengelig i flere ulike varianter og lagerføres hos alle elektrogrossister.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår