God start på året for FLOW Pluss Norge

 
God start på året for FLOW Pluss NorgeBildet: Til venstre i bildet står Håvard Hildrum, prosjektleder i FLOW Pluss Norge sammen med samarbeidspartnere under en ombygging på Jæren
FLOW Pluss Norge ser positivt tilbake på starten av 2024 med allsidige prosjekter og mange drifts- og vedlikeholdsoppdrag.

FLOW Pluss Norge, en aktør i vekst innen prosjektledelse samt drift- og vedlikeholdstjenester, reflekterer med glede over de første månedene av 2024. Med dedikerte ansatte og med lidenskap for kvalitet og innovasjon, har selskapet oppnådd milepæler og styrket sin posisjon som en pålitelig partner hos våre kunder.

Godt rustet

- Vi er stolte av våre prestasjoner i starten av 2024. Vårt mål om alltid å levere over forventing på våre prosjekter og videreutvikle våre tjenester til våre kunder er et resultat av vårt engasjerte team og vår forpliktelse til å kontinuerlig forbedre oss, sier teamleder og prosjektkoordinator i FLOW Pluss Norge Karitha Indine Wold

Bildet: Teamleder og prosjektkoordinator Karitha Indine Wold

Med en god start på året, er selskapet godt rustet til å fortsette sin vekst og til å være en pålitelig partner for sine kunder.

Travel start på året

Starten på året har vært travel med varierte prosjekter, herunder nye byggeprosjekter og rehabiliteringer av eksisterende lokaler. Som en aktør i vekst innen bygging av store og små butikker og restauranter, klinikker, frisørsalonger og apoteker, har selskapet fortsatt å levere på sitt løfte om kvalitet, innovasjon og pålitelighet. 

- Kunden skal vite at når de tar kontakt med oss, skal saken alltid løses effektivt, med god kvalitet i leveransen og til avtalt tid og pris, forteller Wold. 

God portefølje

- Med en god portefølje av prosjekter samt spesialtilpassede drifts- og vedlikeholdsavtaler har vi ytterligere forsterket vår posisjon som foretrukket partner for kunder som ønsker vår ekspertise på prosjektledelse. Vi er også blitt en ettertraktet samarbeidsparter for de som ønsker at alle drift- og vedlikeholdsoppdrag håndteres av oss som ekstern samarbeidspartner. Dette frigjør tid hos hovedkontorene til å fokusere på andre arbeidsoppgaver, mens de daglige og driftskritiske «ad hoc» henvendelsene kommer direkte inn til, og blir løst og fulgt opp av oss, sier Wold videre.

Skreddersyr løsninger

- Ved å tilby skreddersydde løsninger og med fokus på responstid og kvalitet, har vi sikret kontinuerlig og problemfri drift for våre kunder som står ute i butikk, apotek, restaurant etc. uansett hvor i landet de er lokalisert. FLOW Pluss Norge ser frem til å fortsette å bygge videre på denne positive utviklingen i resten av 2024 og videre. Med et fokus på innovasjon, kvalitet og kundetilfredshet, er vi godt rustet til å møte fremtidige utfordringer og muligheter, sier teamleder og prosjektkoordinator i FLOW Pluss Norge Karitha Indine Wold avslutningsvis.

Bilder fra nylig gjennomført prosjekt for kunde av FLOW Pluss Norge

Om FLOW Pluss Norge:

FLOW Pluss Norge er en samarbeidsparter på prosjektledelse og drift- og vedlikeholdstjenester, med ekspertise innen bygging av butikker, restauranter, klinikker, frisørsalonger og apoteker. Selskapet tilbyr også omfattende drifts- og vedlikeholdstjenester, med en dedikert avdeling for å håndtere kritiske saker som kan påvirke driften. Med et sterkt fokus på kvalitet, innovasjon og kundetilfredshet, streber FLOW Pluss Norge etter å være den foretrukne partneren for kunder som søker pålitelige og skreddersydde løsninger. Besøk www.flow-pluss.no for mer informasjon.)

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår