Godkjent i våtsone 1

 
Godkjent i våtsone 1Bildet: Roth QuickSkap+ 550 mm maxi med membranfolie leveres med fastlimt og prefabrikert membranfolie som er spesialutviklet.
Roth tilbyr nå fordelerskap som er testet og godkjent for montering i våtsone 1.

Små baderom fra 4 m² og mindre blir klassifisert som våtsone 1, og der stilles det strengere krav til løsning samt godkjent tettesjikt rundt produkter i vegg og gulv.

- Roth QuickSkap+550 mm maxi med membranfolie leveres med fastlimt og prefabrikert membranfolie som er spesialutviklet. Skapet er testet hos SP/ RISE og Sintef for 25 års drift. Liming av membranfolie mot Roth QuickSkap+ 550 mm maxi skjer med kvalitet og kontroll på trykk, temperatur, spesialutviklet lim, tetthet på liming og øvrig som påvirker et godt resultat. Dette gjør at vi har 10-års garanti på limingen, skriver Roth i en pressemelding.

Membranfolien er testet og godkjent mot 16 forskjellige membransjiktsystemer. Dette tilsvarer 80 % av membransystemene på det norske markedet.

Roth QuickSkap+ 550 mm maxi med membranfolie er testet og godkjent hos Sintef, prøvemetode ETAG 022, Annex F. Produktet er i tillegg svensk typegodkjent SC0817-18.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår