Godkjent i våtsone 1

 
Godkjent i våtsone 1Bildet: Roth QuickSkap+ 550 mm maxi med membranfolie leveres med fastlimt og prefabrikert membranfolie som er spesialutviklet.
Roth tilbyr nå fordelerskap som er testet og godkjent for montering i våtsone 1.

Små baderom fra 4 m² og mindre blir klassifisert som våtsone 1, og der stilles det strengere krav til løsning samt godkjent tettesjikt rundt produkter i vegg og gulv.

- Roth QuickSkap+550 mm maxi med membranfolie leveres med fastlimt og prefabrikert membranfolie som er spesialutviklet. Skapet er testet hos SP/ RISE og Sintef for 25 års drift. Liming av membranfolie mot Roth QuickSkap+ 550 mm maxi skjer med kvalitet og kontroll på trykk, temperatur, spesialutviklet lim, tetthet på liming og øvrig som påvirker et godt resultat. Dette gjør at vi har 10-års garanti på limingen, skriver Roth i en pressemelding.

Membranfolien er testet og godkjent mot 16 forskjellige membransjiktsystemer. Dette tilsvarer 80 % av membransystemene på det norske markedet.

Roth QuickSkap+ 550 mm maxi med membranfolie er testet og godkjent hos Sintef, prøvemetode ETAG 022, Annex F. Produktet er i tillegg svensk typegodkjent SC0817-18.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår