Godt inneklima for shopping

 
Godt inneklima for shoppingIllustrasjonsbilde
Panasonic lanserer energieffektive helhetsløsninger for varme og kjøling spesielt tilpasset detaljhandelen. Systemene kan tilpasses lokaler i et bredt spekter av størrelser, og er fleksible i forhold til kompleksitet og konfigurasjon.

- Samtlige systemer utnytter det siste innen teknologi for å administrere systemet og gi energibesparinger, samt minske CO2-utslippene. Samtidig sikrer de at butikklokalene har et godt inneklima. Nå kan vi levere et markedsledende utvalg av varme- og kjøleløsninger spesielt tilpasset behovene innen detaljhandelen, helt fra mindre butikker til mer komplekse prosjekter, sier Thor Harald Normann-Hellum, Norgessjef for Panasonic Heating & Cooling.

Eksempler på konfigurasjoner:

1. For butikker på 500 til 2000m² – ECOi-løsning for prosjekter som krever høy kvalitet for et begrenset budsjett. ECO G (gass VRF) er designet for bygninger med begrenset strømforsyningsmuligheter, eller der CO2-utslippene må reduseres. Løsningen gjør det mulig for varmedrift ned til -25 grader, og yter COP på 7,28.

2. For butikker på 150-500m2 – Mini ECOi-løsninger som tilbyr mellom 11 kW og 16 kW kjøleeffekt i tre størrelser og opp til ni utendørsenheter tilkoblet. Løsningen gir COP på 6,55 og kjøledrift på -10 grader.

3. For butikker på 70-150m2 – PACi-løsningens designstruktur av vifter, viftemotorer, kompressorer og varmevekslere resulterer i en høy COP-verdi som regnes blant de høyeste i sin klasse. R2-rotasjonskompressoren garanterer økt pålitelighet. Løsningen har innebygd fjernstyring via internett. Dette gjør det mulig å styre innendørsklimaet fra et annet sted. Løsningen leverer en SCOP på 5,3.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår