Gran kommune søker rørleggertjenester

 
Gran kommune søker rørleggertjenesterIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Gran Kommune / Innkjøpssamarbeidet for Hadeland utlyser konkurranse om rammeavtale for rørleggertjenester.

Av Bjørn Laberg

Oppdragsgiver for konkurransen er Innkjøpssamarbeidet for Hadeland. Innkjøpssamarbeidet på Hadeland er organisert som en vertskommuneløsning, hvor Gran kommune er verten. 

Rammeavtalen skal benyttes til vedlikehold og reparasjoner av kommunale bygg, som omfatter: barnehager, skoler, helseinstitusjoner, kontorbygg og kommunale boligeiendommer.

Verdi / geografisk soneinndeling: 

Sone 1: Gran kommune (Anslått årlig verdi er 1.75 millioner kroner, eks mva. Maksimalverdi for gruppen er 9 millioner kroner, eks mva) 

Sone 2: Lunner kommune (Anslått årlig verdi er 1 million kroner, eks mva. Maksimalverdi for gruppen er 6 milloner kroner, eks mva) 

Sone 3: Jevnaker kommune (Anslått årlig verdi er 1 million kroner, eks mva. Maksimalverdi for gruppen er 6 millioner kroner, eks mva)

Rammeavtalen har en varighet fra og med 01.07.2024 til og med 30.06.2026 med mulighet for oppdragsgiver til ytterligere forlengelse i inntil 2 år, med 12 måneder av gangen.

Oppdragsgiver vil inngå parallelle avtaler med to eller flere leverandører i hver sone, såfremt et tilstrekkelig antall kvalifiserte leverandører gir tilbud.

Oppdragsgiver: Gran kommune v/ Innkjøpssamarbeidet for Hadeland
Tilbudsfrist: 4. juni 2024

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle bygge- og anleggsprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår