GRAND Grip – ny møbelserie fra INR

 
GRAND Grip – ny møbelserie fra INRBildet: Det som skiller den fra søsterseriene GRAND Solid og GRAND Classic er de estetiske og praktiske grepslistene i stedet for utenpåliggende grep eller håndtak.
For et år siden lanserte INR et helt nytt møbelsortiment, med overflatebehandlingen TX Top Extreme. Nå lanserer INR den helt nye møbelserien GRAND Grip, for å komplettere serien.

- GRAND Grip skiller seg fra søsterseriene GRAND Solid og GRAND Classic ved de estetiske og praktiske «grepslistene», i stedet for utenpåliggende grep eller håndtak. GRAND Grip fyller et tomrom vi føler fantes både i sortimentet vårt og på markedet generelt – nemlig et skikkelig romslig og dypt servantskap, med en grepslist som både er stilig og som tåler en del, sier Kristian Olsson, Head of R&D på INR, i en pressemelding.

GRAND Grip leveres i fargene Premium White, valgfri NCS eller eikefinér – skåret ut og håndsydde.

- I alle utførelsene er servantskapene i GRAND-serien forseglet med overflatebehandlingen TX Top Extreme, som garanterer en sikker investering i både form og funksjon, i tillegg til en livslengde på minst 15 år, sier Olsson videre.

GRAND Grip fås i bredder fra 60 cm til 140 cm – 140 cm med dobbel servant og fire skuffer. Til samtlige størrelser leveres servant i porselen, og i skuffene er det oppbevaring i eik og svartlakkert aluminium for alle småsakene. Det er enkelt å komplettere med mer oppbevaring eller å oppgradere servantskapet med underbelysning og sensorstyrt belysning i øvre skuff.

- Som tilvalg kan kundene få Plus Lyd – Bluetooth-høyttalere på hver side av servantskapet – som styres via telefon eller nettbrett. I serien er det også matchende høyskap som gjør det mulig å innrede hele badet i samme design, sier Olsson avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår