GROHE lanserer en ny lekkasjeboks for innebygde dusjløsninger

 
GROHE lanserer en ny lekkasjeboks for innebygde dusjløsninger
Lekkasjeboksen The Box åpner for en lekkasjesikker installasjon på et bredt spekter av GROHEs dusjløsninger.

Innebygde dusjløsninger blir stadig mer populært blant forbrukere. Slike dusjsystemer sørger for bedre plass i dusjen, det er enklere å rengjøre og det gir et moderne uttrykk til baderommet. Ved en innebygd dusjløsning er termostaten innebygd i veggen, og dette gjør at en eventuell lekkasje kan bli vanskelig å oppdage. Det er derfor nødvendig å sørge for at dusjsystemet installeres korrekt og med en lekkasjesikker løsning.

The Box er en lekkasjeboks i rustfritt stål som er systemgodkjent for 18 våtforseglingssystemer, og godkjent av SINTEF. Den er produsert i Sverige og er testet og godkjent i henhold til NT VVS129. Lekkasjeboksen bidrar til en sikker installasjon av innebygde dusjløsninger fra Grohe, og med 10 års garanti er du sikker på at dette produktet lever opp til sine forpliktelser.

Videre er det viktig å ta i bruk seriøse fagfolk som sikrer en god dokumentasjon på hvordan arbeidet er utført. En undersøkelse gjennomført av Norstat på vegne av baderomsprodusenten Grohe viser at de fleste tar i bruk fagfolk når vi skal pusse opp baderommet.

– Vi anbefaler alltid forbrukere å bruke seriøse aktører som sikrer at jobben gjøres av faglig god kvalitet, slik at man slipper noen uheldige overraskelser når jobben er utført. Det er derfor godt å se at de fleste nordmenn tar til seg slike råd, sier Anne Øiseth, Country Manager i Grohe og Leader Norway i LIXIL EMENA, i en pressemelding.

The Box kommer med forhåndsmontert tetningsfleece og fem adaptere for rør-i-rør installasjon og én adapter for dreneringsrør. Lekkasjeboksen inkluderer også gummiplugger som kan brukes for å tette hull som ikke er i bruk. The Box kan brukes i kombinasjon med Rapido SmartBox, en universell innbygningsdel som passer til en rekke innebygde termostater fra Grohe.

GROHE har også lansert The Box lekkasjeboks for to-hulls vegghengte armaturer. Denne lekkasjeboksen sørger for en lekkasjesikker installasjon på slike servantarmaturer, som stadig blir mer populære.

Les mer om The Box på www.lekkasjeboks.no

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår