GROHE lanserer SPA-serie

 
GROHE lanserer SPA-serieBildet: Fra GROHEs nye SPA- serie
GROHE lanserer GROHE SPA – en ny serie kvalitetsprodukter som skal sikre personlig velvære, avslapping og eksklusive spaøyeblikk på badet.

– For å forstå historien bak og meningen med GROHE SPA, må man også vite at merkevaren bygger på konseptet «Salus Per Aquam», som på latin betyr «helse gjennom vann», forklarer Begüm Tomruk, Lead Designer, LIXIL Global Design, EMENA i GROHE X Masterclass «Private spa-øyeblikk – Design for sansene», i en pressemelding.

- GROHE SPA er en kolleksjon av førsteklasses produkter som kjennetegnes ved høy kvalitet, banebrytende teknologi og visjonært design. Produktene bidrar til en luksuriøs hjemmespa-opplevelse med innovativt design kombinert med nøye utvalgte farger, materialer og finish.

- Vi sitter mer og mer bak skjermen, og i snitt sjekker nordmenn mobilen sin 150 ganger om dagen. Hverdagen er ofte preget av støy og distraksjoner som det er vanskelig å overse. GROHE SPA innbyr til et tiltrengt pusterom fra det hektiske hverdagslivet, avslutter Tomruk.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår