GROHE med CO2-nøytral produksjon i 2020

 
GROHE med CO2-nøytral produksjon i 2020GROHE har investert i kombinert varme- og energikraftverk som en del av merkets dedikasjon til deres bærekraftige utvikling
GROHE tar sikte på å bli den første ledende produsenten i VVS-bransjen som oppnår CO2-nøytral produksjon i 2020.

I juli 2019 konverterte GROHE alle sine produksjonsanlegg til å utelukkende drive med grønn energi. Selskapet vil håndtere uunngåelige CO2-utslipp ved å gå i gang med å utligne prosjekter og ved å støtte aktiviteter basert på de høyeste standarder, for eksempel Gold Standard utarbeidet av WWF.

(Gold Standard er en standard som stiller krav til prosjektdesign og maksimal positiv innvirkning på klima og utvikling, samt måling og rapportering av resultater).

- Mitt oppdrag sammen med GROHE er å utvikle teknologier med vann og energisparende egenskaper, hvor hver eneste dråpe teller. Vår lidenskap for vannbesparing er grunnen til at vi ikke bare er eksperter på vann, men også i effektiv bruk av andre ressurser, sier GROHE's administrerende direktør, Thomas Fuhr, i en pressemelding.

GROHE investerer ikke bare i forskning og utvikling, men også for å gjøre deres fem globale produksjonssteder bærekraftige. Blant annet er investeringen i kombinert varme- og energikraftverk og utviklingen av et moderne laboratorium i Hermer, Tyskland, en del av merkevarens fokus på bærekraftig utvikling.

I lys av dette ble GROHEs administrerende direktør Thomas Fuhr nylig tildelt "Miljø- og bærekraftsprisen" for kategorien "Store foretak" av det tyske selskapets nettverk B.A.U.M. Siden 1993 har prisen blitt tildelt personer som har vist et ustoppelig engasjement og fokus på bærekraftig utvikling, samt enestående innsats for å utvikle tiltak som støtter denne utviklingen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår