GROHE med VVS-sertifikat til unge i utsatte områder

 
GROHE med VVS-sertifikat til unge i utsatte områderBildet: Som en del av GROHEs Dual Tech treningskurs har 1.200 unge blitt utdannet som spesialister på dagens sanitærteknologi.
Nylig fikk 43 elever i Manilla tildelt et internasjonalt og anerkjent VVS-sertifikat etter å ha gjennomført sanitærleverandøren GROHE sitt treningskurs Dual Tech.

GROHE og den ideelle organisasjonen Don Bosco Mondo e.V. tilbyr utdanningstilbudet for å sikre jobbmuligheter for de unge.

- De siste 10 årene har bedriftene samarbeidet for å utdanne unge i alderen 17 til 25 år til å bli VVS-eksperter – ikke bare på Filippinene, men også i Mumbai og New Dehli, skriver GROHE i en pressemelding.

Hjelper folk til å hjelpe seg selv

Som en del av GROHEs Dual Tech treningskurs har 1.200 unge blitt utdannet som spesialister på dagens sanitærteknologi. De unge blir sikret gode jobbmuligheter, og imøtekommer etterspørselen etter kvalifiserte spesialister innenfor VVS-bransjen i utsatte områder. Flere lokale opplever mangel på  sanitære fasiliteter, hygienetiltak og helsehjelp, og dermed er elevenes ekspertise spesielt etterspurt. Utdanningen bidrar videre til å forbedre levevilkårene til mange lokale innbyggere.

Prosjektet bidrar på den måten også til FN’s bærekraftsmål fram mot 2030, og spesielt mot mål #6; ”Rent vann og gode sanitærforhold”. Målet er å sikre en bærekraftig vannforvaltning og at alle har tilgang til rent vann og gode sanitærforhold. 

Bærekraft gjennom sosialt ansvar

GROHE har en 360 graders tilnærming til bærekraft som involverer deres ansatte, leverandører, kunder, prosesser, produkter og deres sosiale ansvar med like stor vekt. Målet er ikke kun å utvikle miljøbesparende produkter som gir forbrukerne mulighet til å leve et mer bærekraftig liv, men også å involvere seg i diverse prosjekter slik som GROHE Dual Tech treningsprogrammet. Prosjektet ble lansert i India i 2009, som den første av sitt slag i landet, av blant annet GROHEs HR-direktør Michael Mager og Don Bosco Mondo.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår