GROHE Red til topps

 
GROHE Red til topps
Vannsystemet GROHE Red fikk toppscore i kategorien «kjøkkenkraner- og systemer» under den årlige internasjonale forbrukervare-messen «Ambiente» i Frankfurt, 10.februar.

Prisen for årets kjøkkeninnovasjon er en viktig anerkjennelse fordi det legges spesiell vekt på produktets forbrukervennlighet. Under årets prisutdeling var det GROHE Red som stakk av med en av de mest anerkjente prisene. Red er et vannsystem som gir deg filtrert vann med 100 grader rett fra kranen.

- At prisen deles ut av det uavhengige LifeCare-initativet gjør oss ekstra stolte over å vinne. Med slagordet «fra forbrukere, for forbrukere» har de den virkelige kundeopplevelsen i fokus. Det er derfor stor stas at de trekker frem funksjonalitet, design og innovasjon i jurybegrunnelsen av GROHE Red, sier Heidi Lie, markedssjef i GROHE.

Ved å trykke på én knapp leverer GROHE Red kokende og filtrert vann rett fra kjøkkenkrana. I tillegg til å være svært enkel i bruk, er systemet også sikret med barnelåsen GROHE ChildLock - et sikkerhetssystem som både er testet og sertifisert av TÛV.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår