GROHE trekker sin deltagelse på ISH 2021

 
GROHE trekker sin deltagelse på ISH 2021
Etter grundige interne diskusjoner, kunngjør GROHE at de trekker seg fra neste års ISH-messe i 2021. Det er tre hovedårsaker som har ført til denne vanskelige beslutningen. 

I tråd med innsatsen som er gjort under pandemien for å beskytte ansatte, forretningspartnere og kunder ved hjelp av strenge hygiene- og sikkerhetstiltak forblir helse og sikkerhet en topp prioritet for GROHE i tiden fremover. For det andre er situasjonen rundt COVID-19 i Tyskland og resten av Europa fremdeles skjør, og større eventer er nesten en uberegnelig risiko. Videre er hygienetiltakene presentert av ISH ikke tilfredstillende for GROHE.

Jonas Brennwald, CEO LIXIL EMENA og Co-CEO Grohe AG forklarer: “Vi beklager å måtte meddele at vi avlyser vår deltakelse på ISH-messen som holdes i mars 2021. Våre kunder og forretningspartnere forventer at vi skaper en unik opplevelse med flere fantastiske produktlanseringer og personlige møter under messen. Under de gitte omstendighetende og begrensninger ser vi ikke dette som mulig med et tradisjonelt messekonsept.»

“Vi var veldig lei oss for å høre at det ikke var mulig å utsette ISH-messen til et senere tidspunkt,» legger Thomas Fuhr til, COO Fittings LIXIL International og Co-CEO Grohe AG i en pressemelding.

“En av selskapets kjerneverdier er å ‘gjøre det rette’. Vi er overbevist om at kanselleringen i denne krisesituasjonen dessverre er den eneste rette tingen å gjøre for å tilsikre helsen og sikkerheten til alle involverte.»

Etter denne beslutningen vil GROHE også gjennomgå deltakelsen på andre messer i EMENA-regionen (Europa, Midtøsten og Nord-Afrika). Mer informasjon rundt dette kommer senere.

Likevel ønsker GROHE å skape en unik opplevelse for kunder og media neste år, og jobber derfor for tiden med et alternativt konsept. Hvordan merkevaren vil lansere og presentere sine kommende lanseringer vil bli kunngjort over tid.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår