Grundfos Norge og AxFlow i strategisk samarbeid

 
Grundfos Norge og AxFlow i strategisk samarbeidBildet: - Et av fokusområdene for samarbeidet mellom AxFlow og Grundfos er å sikre mer energieffektive pumpeinstallasjoner hos kundene, sier Jarle Fosse Refsdal, forretningsutvikler hos AxFlow AS
Grundfos Norge AS og AxFlow AS har inngått en strategisk samarbeidsavtale som innebærer at AxFlow AS blir teknisk samarbeidspartner og salgskanal innenfor industriell sektor.

- Dette betyr at kunder nå har muligheten til å kjøpe Grundfos' sentrifugalpumper, som for eksempel CR/CRE, NB/NBE- og TP/TPE-pumper, boosteranlegg og mye annet, direkte fra AxFlow, sier Jarle Fosse Refsdal, forretningsutvikler hos AxFlow AS, i en pressemelding.

Samarbeidet mellom AxFlow AS og Grundfos Norge AS starter 10. juni 2024, og vi ser frem til å kunne tilby et enda bredere utvalg av kvalitetspumper til industrielle formål. AxFlow AS har fra før lang erfaring og ekspertise innen pumper, instrumentering og ventiler til industrielle applikasjoner.

- Det at vi nå også kan tilby pumper fra Grundfos i kombinasjon med andre ledende leverandører vil definitivt bidra til å styrke AxFlows konkurransefortrinn i markedet. Det vil gi kundene tilgang til et bredere utvalg av høykvalitetspumper og styrke vår posisjon som totalleverandør i markedet, mener Fosse Refsdal.

Et av fokusområdene for samarbeidet mellom AxFlow og Grundfos er å sikre mer energieffektive pumpeinstallasjoner hos kundene. Denne satsingen på energioptimalisering vil hjelpe dere som kunder med å redusere driftskostnadene og forbedre bærekraften deres.

- Dette samarbeidet markerer en spennende mulighet for begge selskaper til sammen å utforske innovative løsninger og skape merverdi for sine kunder. Energi optimalisering og bærekraft er i fokus, og vi ser frem til å arbeide sammen for å gjøre en positiv forskjell, sier Sohrab Jahanfar, salgssjef for industri i Norge hos Grundfos.

I tillegg vil AxFlow sitt sentrallager i Nederland i kombinasjon med lokalt lager i Oslo bidra med svært raske leveringstider for utvalgte pumpetyper.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår