Grundfos omstrukturerer

 
Grundfos omstrukturererBildet: Truls Lystang
Truls Lystang er fra 1. oktober 2018 ny sjef for Grundfos salgsselskaper i Nord Vest Europa. For å styrke Grundfos sin ledene posisjon fremover slås de Nordiske salgsselskapene sammen med selskapene i Storbritannia og Irland.

- Dette vil danne det største salgs area i Grundfos sammenheng med en omsetning på ca. 4 mrd. NOK og 650 medarbeider, skriver Grundfos i en pressemelding.

Ett år etter Lystang tok over rollen som leder for Grundfos sine nordiske salgsselskaper venter neste utfordring med å lede det som internt i Grundfos vil bli North West Europe area. Lystang vil fortsatt ha det øverste ansvaret for det Norske salgsselskapet.

- Oppgaven blir å sikre at vi fremover vil fremstå som et enda bedre alternativ for våre kunder ved å tilby sterkere support rundt våre lokale salgsselskaper samtidig som vi sikrer nødvendig tilgang på nye kompetanser tett på kundene. Den digitale utviklingen rundt oss skjer raskt, og Grundfos ønsker å være helt i forkant, sier Lystang.

- Det vil gi oss mange nye muligheter for å utvikle og styrke vår forretning samtidig som det stiller store krav til alle deler av organisasjonen.  I det nye area får vi samlet de selskapene som sitter på de største markedsandelene innenfor de 3 segmentene VVS, VA og Industri som gir oss en helt unik mulighet til å dele erfaringer og sikre at vi på tvers av de 3 segmentene fortsetter den gode utviklingen og salgsveksten fremover, sier han.

Det danske konsernet har vært i en veldig positiv utvikling de siste årene og befestet situasjonen som verdens største pumpeprodusent, og neste kapittel i form av en 2025 strategi er godt i gang. Detaljer vil ikke Lystang dele, men FNs bæredyktige utviklingsmål (SDG) 6 og 13 vil stå sentralt samtidig som digitalisering og selskapets fokus på vann vil komme enda tydeligere frem.

- North West Europe vil ha et offensivt fokus fremover på alle markeder og fremstå som en enda bedre leverandør for våre kunder og samarbeidspartnere, understreker han avslutningsvis i pressemeldingen.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 
 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår