Grundfos omstrukturerer

 
Grundfos omstrukturererBildet: Truls Lystang
Truls Lystang er fra 1. oktober 2018 ny sjef for Grundfos salgsselskaper i Nord Vest Europa. For å styrke Grundfos sin ledene posisjon fremover slås de Nordiske salgsselskapene sammen med selskapene i Storbritannia og Irland.

- Dette vil danne det største salgs area i Grundfos sammenheng med en omsetning på ca. 4 mrd. NOK og 650 medarbeider, skriver Grundfos i en pressemelding.

Ett år etter Lystang tok over rollen som leder for Grundfos sine nordiske salgsselskaper venter neste utfordring med å lede det som internt i Grundfos vil bli North West Europe area. Lystang vil fortsatt ha det øverste ansvaret for det Norske salgsselskapet.

- Oppgaven blir å sikre at vi fremover vil fremstå som et enda bedre alternativ for våre kunder ved å tilby sterkere support rundt våre lokale salgsselskaper samtidig som vi sikrer nødvendig tilgang på nye kompetanser tett på kundene. Den digitale utviklingen rundt oss skjer raskt, og Grundfos ønsker å være helt i forkant, sier Lystang.

- Det vil gi oss mange nye muligheter for å utvikle og styrke vår forretning samtidig som det stiller store krav til alle deler av organisasjonen.  I det nye area får vi samlet de selskapene som sitter på de største markedsandelene innenfor de 3 segmentene VVS, VA og Industri som gir oss en helt unik mulighet til å dele erfaringer og sikre at vi på tvers av de 3 segmentene fortsetter den gode utviklingen og salgsveksten fremover, sier han.

Det danske konsernet har vært i en veldig positiv utvikling de siste årene og befestet situasjonen som verdens største pumpeprodusent, og neste kapittel i form av en 2025 strategi er godt i gang. Detaljer vil ikke Lystang dele, men FNs bæredyktige utviklingsmål (SDG) 6 og 13 vil stå sentralt samtidig som digitalisering og selskapets fokus på vann vil komme enda tydeligere frem.

- North West Europe vil ha et offensivt fokus fremover på alle markeder og fremstå som en enda bedre leverandør for våre kunder og samarbeidspartnere, understreker han avslutningsvis i pressemeldingen.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår