Grundfos satser på «webinar»

 
Grundfos satser på «webinar»Bildet: TPE3 er en allsidig In-line pumpe som kan brukes til varme, kjøle og fjernvarmesystemer.
Grundfos inviterer til et gratis online «webinar». Første tema blir TPE3 og hvordan disse vertikale inline pumpene brukes i klimaanlegg og varmeanlegg i kommersielle bygninger.

Pumpene er alle en-trinns inline sentrifugalpumper med standard motor og mekanisk akseltetning. Pumpene er av tørrgående type (kort), dvs. pumpe og motor er separate enheter. Derfor er pumpene mindre følsomme for urenheter i pumpemediet enn de tilsvarende pumper av våtløper typen.

- «Webinar» er en sammenslåing av ordene web og seminar. Med andre ord er et webinar en online presentasjon, og er et supert verktøy og en fin måte å nå ut til våre kunder på i en travel hverdag, sier Terese Lunde, Marketing Manager i Grundfos i en pressemelding.

- På under 30 min kan du ha lært mye som kan gjøre deg mer effektiv i din planlegging av prosjekter, ved installasjoner eller valg av produkter og applikasjoner, mener Lunde.
- Webinaret hvor Grundfos fokuserer på TPE3, vil bli arrangert torsdag 21 juli kl. 10.00.  Det vil bli ledet av de erfarne salgsingeniører Willy Sture og Pål Hatlestad. Både Willy og Pål har jobbet i Grundfos i 14 år og har bred erfaring og god kunnskap om pumper og pumpeapplikasjoner, sier Lunde.

Under webinaret kan man stille spørsmål i chatten og det vil også bli gitt mulighet til å stille spørsmål til Sture og Hatlestad etter presentasjonen
- Dette er for å sikre at du får mest mulig igjen ved å delta, forteller Lunde.

Hun håper at så mange som mulig vil være aktive. Etter at webinaret er over vil du få tilsendt presentasjonen og det som ble gjennomgått, med linker til viktige produktsider og annen viktig informasjon som ble delt under webinaret.

I webinaret kommer Grundfos til å gå igjennom følgende punkter:

 Introduksjon
 En høyt intelligent pumpe
 Kommunikasjon
 Høyest effektivitet
 Enkel igangsetting
 Utvalg og tilbehør

PÅMELDING

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår