Gustavsberg lanserer Artic Small

 
Gustavsberg lanserer Artic SmallBildet: Også små bad fortjener vakre produkter med god funksjonalitet og høy kvalitet.
Artic Small fra Gustavsberg er en serie med slanke møbler som er laget spesielt for de minste toalettrommene.

- Formatet er «mini», men produktene har høy funksjonalitet og et «voksent» uttrykk. Det omfatter alt du trenger for å få et velfungerende bad eller toalettrom i liten skala, forteller Fredrik Leander, senior produktsjef på Gustavsberg i en pressemelding.

Høy standard på liten flate

Også små bad fortjener vakre produkter med god funksjonalitet og høy kvalitet. Artic Small oppfyller det samme høye kvalitets-, design- og ambisjonsnivået som produktene i Gustavsbergs standard Artic-serie, men i et format som er skreddersydd for små og trange bad.

Det er detaljene som avgjør

Artics tidløse design gjør alle bad vakrere og mer komfortable – det gjelder også for Artic Small. Underskapene har samme farge på stamme og dør. Høyskapet har en speildør som skaper økt romfølelse. Møblene er laget av baderomsgodkjente materialer som tåler fuktige miljøer. Dørene er utstyrt med «soft close», noe som gir en dempet og luksuriøs følelse. Underskapet har en fast hylle og en vendbar dør som kan monteres på høyre eller venstre side.

Høyskapet er kun 20 cm dypt, men byr likevel på verdifull oppbevaringsplass. Skapet rommer én fast og to flyttbare hyller. Speildøren gir en romslig følelse, og den kan vendes for montering på høyre eller venstre side. Skapene monteres hengende på veggen, slik at det er enklere å rengjøre under, noe som er spesielt viktig på små bad.

Samme farger som Artic

Møblene fås i de samme fire fargene som Artics standard møbelserie for større bad: Hvit, Svart Ask finer, Askegrå og Peach. Alle knotter og håndtak fra Gustavsberg passer til Artic Small. Nye Artic Small servant fås i Ebony sort eller blank hvit porselen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår