Gym- og musikkbygg i passivhusstandard

 
Gym- og musikkbygg i passivhusstandardBildet: Rektor Yngvil Hestenes og prosjektleder Dag Halse Øverbakke i Undervisningsbygg.
Sist uke var det offisiell åpning av det nye gym- og musikkbygget på Berg. Nybygget er passivhus med godt inneklima og ekstremt lavt energibehov.

Det er Asker Entreprenør som har utført arbeidet med nybygget. Prosjektleder Dag Halse Øverbakke i Undervisningsbygg er godt fornøyd med samarbeidet med entreprenøren.

- De har stått på veldig bra og har løst oppgaven på en utmerket måte. Skolen har vært veldig flinke til å samarbeide med oss og har tilpasset seg byggeprosessen på en veldig god måte. De har bidratt til å skape et tydelig skille mellom skole og byggeplass, sier Øverbakke i en pressemelding.

Det nye bygget har et bruksareal på om lag 1200 kvadratmeter. Det er et moderne og miljøvennlig bygg, med sedumtak og vannbåren varme fra varmesentral i nabobygget.

Rektor Yngvil Hestenes takket Myklebust Øvrebø Arkitekter, Utdanningsetaten og Undervisningsbygg for godt samarbeid.

- Det er veldig fint endelig å komme i mål. Her skal vi ha det mye moro, sier hun.

Åpningsfesten ble avsluttet med snorklipping av elevrådet og flott tale fra elevrådsleder Godwin Diambilay.

- Det er kjempebra med et nytt gymbygg. Jeg håper dere passer godt på det nye gymbygget, så det holder seg fint, sier han til stor jubel fra sine medelever.

Nybygget ble gjennomført som en totalentreprise med en kontraktssum på rett over 36 millioner kroner. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår