Hallingplast ansetter salgssjef VA/Industri

 
Hallingplast ansetter salgssjef VA/IndustriAmund Haustveit (50) går fra Ahsell og begynner som salgssjef for VA/Industri i Hallingplast AS fra 1.juni.
Hallingplast fortsetter sin solide vekst og styrker sin salgsavdeling i Norge ved å ansette Amund Haustveit (50) som ny salgssjef for VA/Industri fra 1.juni.

Haustveit har lang fartstid innen salg.  Han startet som selger hos E. Lund Maskin AS i 1991, og spesialiserte seg der innen transmisjoner, kule/rullelager og verktøy. I 2004 gikk turen videre til Tools AS, der han var salgssjef i fire år.  De siste 12 årene har han gått gradene hos Ahlsell Norge AS. Etter to år som selger innen VA ble han salgssjef VA i 2009 og i 2018 tok han over stillingen som Key Account Manager for rikskunder innen VA-sektoren i Norge, skriver Hallingplast i en pressemelding.

Amund Haustveit er bosatt i Oslo, og vil ha baser både ved fabrikken på Kleivi i Ål i Hallingdal og Oslo. Han vil dekke hele landet i jobben som salgssjef for VA/Industri.

- Hallingplast er et solid, framoverlent og innovativt selskap som jeg har samarbeidet med i mange år. Som leverandør til grossistleddet har jeg opplevd Hallingplast som en god partner som alltid er på jakt etter de beste løsningene for sine kunder. Derfor syns jeg det var meget fortjent at selskapet ble tildelt årets SIVA-pris.  Dette er et selskap jeg gjerne vil være på lag med, og jeg gleder meg til å ta fatt på jobben, sier Haustveit.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår