Hallingplast søker markedssjef til selskapets videre vekst og utvikling.

 
Hallingplast søker markedssjef til selskapets videre vekst og utvikling.
Søknadsfrist: Snarest
Sted: Ål
Tittel: Markedssjef

 

Som markedssjef vil du ha ansvar for vår dyktige salgs-og markedsavdeling, som per i dag består av 9 personer. I tillegg har Hallingplast et datterselskap i Sverige med 4 medarbeidere som har ansvar for salget i Sverige og Finland. Du har ansvar for å bygge videre på bedriftens eksisterende gode kunderelasjoner samt at du evner å bygge og videreutvikle nye potensielle markeder.

Vi ønsker en fremtredende leder som evner å motivere og inspirere sitt team til å jobbe strukturert mot strategiske mål. Hallingplast er i sterk vekst, og det gir muligheter for utvikling av rolle, ansvar og omfang av stillingen. Stillingen rapporterer til daglig leder og inngår i selskapets ledergruppe.

Hovedoppgaver:

 • Ha det overordnede kommersielle ansvaret for bedriftens kunderelasjoner

 • Leder for salgs- og markedsteamet

 • Utvikle selskapets salgs- og markedsstrategi

 • Utøve operativ og synlig salgsledelse 

 • Salgs- og budsjettansvar, samt resultatansvar
 • Identifisere markedsmuligheter og skape disse om til forretning.

 • Sikre god kundetilfredshet gjennom høy servicegrad

Vi ser etter deg som har disse egenskapene:

 • Du har en relevant utdannelse innen salg og markedsføring, gjerne erfaring fra industri og produksjon, samt en solid erfaring innen ledelse og salg.

 • Vi søker en kunde- og resultatorientert person som er selvmotiverende, en lagspiller og har gode relasjonsbyggende egenskaper. Du vil ha  reisevirksomhet i Norge og Norden, og noe internasjonalt.

 • Du skal ha gode kommunikasjonsevner. Vi ser etter en som med troverdighet forstår og kommuniserer godt med andre mennesker. Du må kommunisere godt både til markedet og ledelsen.

 • Du kan skape god team spirit og lede dine medarbeidere godt i det daglige. Videre må du kunne definere målsettinger for både team og den enkelte, slik at avdelingen samlet leverer på virksomhetens mål.

Hvorfor gripe denne muligheten?

Vi tror rette vedkommende først og fremst motiveres av selskapets utfordringer og muligheter; muligheten til å ytterligere profesjonalisere et veletablert selskap, og med det kunne løfte selskapet til nye høyder. 

Du får en synlig og utfordrende stilling hos en veletablert og solid aktør med muligheter til å være med å sette kurs for selskapets utvikling videre.

Du får en lederstilling i et veldrevet selskap med god økonomi og godt omdømme, med høy kompetanse, og som er kjent for å levere kvalitet.

Dette, sammen med et godt arbeidsmiljø og ambisjoner om videre vekst og utvikling, håper vi er attraktivt for vår nye markedssjef Hallingplast AS har også kontor på Trollåsen 17 km utenfor Oslo, slik at for den rette vil vi være åpne for at vedkommende ikke nødvendigvis bor lokalt.

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår