Hallingplast vant Sivaprisen

 
Hallingplast vant SivaprisenF.v: Ulf Hustad (prosjektleder Sivaprisen) Ingrid R. Lorang (adm.dir. i Siva), Steinar Tragethon (daglig leder Hallingplast) og næringsminister Torbjørn Røe Isaksen.
Hallingplast AS stakk av med seieren og 300 000 kroner da næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) delte ut prisen i Trondheim.

- Gratulerer med velfortjent seier! Hallingsplast er en familiebedrift som har klart å utnytte norske fortrinn og fornye seg gjennom generasjoner, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen.

Sivaprisen skal løfte frem miljøer som viser stor evne til innovasjon, skaper gode resultater og viser ambisjoner om vekst og verdiskaping. De fem finalistene til årets pris var Mivanor (Bodø), Splitkon (Åmot), Hallingplast (Ål), Westcon Power & Automation (Avaldsnes) og Orkel AS (Fannrem).

Hallingplast ble kåret som vinner på bakgrunn av en avstemming på nett og vurdering fra en fagjury. Bedriften utvikler i hovedsak rør til ulike segmenter som olje/gass, energi/telekom, vei/bane og fiskeoppdrett. Juryens begrunnelse var blant annet at Hallingplast både har tatt i bruk og videreutviklet norske fortrinn i sin industrielle utvikling.

- Vinneren mottar 300 000 kroner. Men like viktig som pengebeløpet er den oppmerksomheten miljøene får i prosessen fra nominasjon til tildeling av prisen, sier Ulf Hustad som er prosjektleder for Sivaprisen.

Årets fagjury har bestått av:
- Ingrid Riddervold Lorange, administrerande direktør i Siva
- Knut E. Sunde, bransje- og industripolitisk direktør i Norsk Industri
- Tor Øyvin Aa, administrerende direktør i Brødrene Aa, vinner av Sivaprisen 2018

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår