Hallingtreff 2014: Hederspris til en bauta i norsk VA

 
Hallingtreff 2014: Hederspris til en bauta i norsk VA Bildet: En tydelig stolt og rørt virksomhetsleder i Nesodden kommune, Arne Johansen mottok Hallingtreffs aller første hederspris. Her flankert av Arve Hansen i VA teknikk AS(t.v) og Steinar Tragethon i Hallingplast AS, på vegne av arrangørene av Hallingtreffet. (Foto: Odd Borgestrand)
17.01.14: Virksomhetsleder Arne Johansen i Nesodden kommune ble både overrasket og rørt da han ble tildelt den aller første hederspris under et Hallingtreff.
17.01.14: Virksomhetsleder Arne Johansen i Nesodden kommune ble både overrasket og rørt da han ble tildelt den aller første hederspris under et Hallingtreff.
Av Odd Borgestrand 

- Johansen har utviklet seg til en bauta i VA-bransjen, heter det i begrunnelsen for æresprisen. 
Det skulle gå 17 år før Hallingtreffets arrangører fant det for godt å opprette hedersprisen, og valget på Arne Johansen var både populært og fortjent. 

- Johansen har deltatt på de fleste treffene, og ofte har han stått som nummer èn blant de påmeldte. Det viser noe av interessen for kompetanseheving og viljen til å dele sin brede erfaring, mener rådgivende ingeniør i VA teknikk AS, Arve Hansen, som er Hallingtreffs desiderte frontfigur. Sammen med daglig leder i Hallingplast AS, Steinar Tragethon, sto han for utdeling av prisen.
Mange var av den oppfatning at også prisutdelerne burde fått en hederspris, - men det kommer kanskje ved en senere anledning. 

Les også: Nye rør og komplette løsninger

Hallingtreffs hederspris deles ut til personer som har gjort en utmerket innsats for å fremme kvalitet, kunnskap og godt omdømme innen VA-faget.
Arne Johansen har bidratt til utprøving av nye produkter og teknikker for å oppnå bedre VA-system, utvikling av smartere løsninger og gjøre VA-faget mer interessant for kollegaer.
Under Hallingtreff har han i mange år vist stort engasjement. Nye «toppskudd» har kommet som kreative idéer hvert år.

Les også: En bransje ute av syne og ute av sinn?

– Dette inspirerer alle oss andre til å se fremover og tenke nytt. Han har levd et langt liv i VA-bransjen, noe som gir trygghet både for kollegaer og alle oss andre. Når nye tilskudd til bransjen dukker opp, deler han gjerne av sin kunnskap. Han gir rett og slett næring til nykommerne, sa Arve Hansen og Steinar Tragethon under prisutdelingen.
– Han er rett og slett en god representant for det «underjordiske» lednigsnettet, og han har sett de enorme mulighetene, som åpner seg når NoDig-metoder tas i bruk. Derfor hevder vi at Arne Johansen har utviklet seg til en bauta i VA-bransjen, heter det i begrunnelsen for æresprisen.

Johansen kvitterte med å takke sine mange gode kolleger i VA-bransjen, og satte tydelig pris på hedersprisen.
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår