Hans Einar Sætra får ny rolle i Flexit

 
Hans Einar Sætra får ny rolle i FlexitBildet: Hans Einar Sætra overtar som salgssjef konsern i Flexit fra 1 juni.
Hans Einar Sætra (49) tiltrer i ny rolle som salgssjef, konsern fra 1. juni. Sætra blir dermed øverste leder i salgsorganisasjonen og inngår i selskapets ledergruppe.

Hans Einar Sætra har jobbet i Flexit siden 1989 og har tidligere hatt flere ulike roller i Flexit konsernet, sist som salgssjef Boligprodusenter. I hans nye stilling skal han ikke lenger ha ansvar for kun Norge, men går inn i en mer strategisk rolle hvor han skal lede satsningene også i Sverige, Finland og øvrig eksportmarkeder.

- Sætra har tung erfaring fra ventilasjonsbransjen og har dokumentert god evne til verdiskapning og gode resultater. Han innehar kvalifikasjonene til å videreutvikle våre markedssatsninger mot nye og eksisterende kunder. Flexit står overfor mange spennende muligheter gjennom digitalisering og modernisering av kundereiser som stadig er i utvikling og vi ser fram til at Hans Einar skal lede dette arbeidet videre. Vi ønsket en moderne og faglig sterk leder med bransjeerfaring, og det er ekstra gledelig når den beste er en av våre egne, sier Adm. direktør, Knut Skogstad, i en pressemelding.

- Etter 31 år i bedriften kunne man jo tro at man kjenner de fleste og vet det meste, men slik er det ikke nødvendigvis. Det blir spennende å være med på å utvikle bedriften, og spesielt salgskorpset videre mot nye høyder. Fra å ha fokus på de kundene som spesielt opererer i det norske nybyggmarkedet er det givende å få kaste blikket også ut over landegrensene og bransjene. Det å få lov til å lede og coache de dyktige salgssjefene i de ulike segmentene vi opererer i er ekstra motiverende, sier Sætra.

Sætra ser både utfordringer og muligheter i tiden fremover.

- Kortsiktig vil kunne få utfordringer med et evt. sviktende nyboligsalg nå. Det som ikke selges nå blir ikke bygget til høsten/ vinteren, hvor vår del av byggeprosjektet leveres. Den økonomiske usikkerheten hos huskjøperne bør ikke vare for lenge, og det er derfor viktig at denne situasjonen blir så kortvarig og liten som mulig. Problemet er jo ikke bare i Norge, men faktisk har jo denne usikkerheten truffet hele kloden, og kanskje enda hardere i andre land enn her hjemme. Normalt bruker ROT-markedet (Rehabilitering, Ombygging, Tilbygg) å ha motkonjunktur ift. nybygging, i alle fall i Norge. Det ser vi også hittil i år, hvor byggevarehandelen selger til rekordomsetning for hver måned som går. Det er jo faktisk også slik at det største potensialet for energisparing ligger i den eksisterende boligmassen. Her ligger det store muligheter for oss, men ikke minst for den enkelte boligeier som kan redusere energibruken i sin bolig, og gjøre boligen mye mer bærekraftig, mener Sætra.

Hvorfor Flexit?

- For min del var det helt naturlig. Jeg er jo vokst opp i nabolaget, og har trasket rundt på området her som guttunge og brukt uteområdet til bedriften til ulike hobbyaktiviteter som fotball og tennis osv. Når det siden ble aktuelt med jobb var det naturlig å gå hit først. Her har det fra dag 1 vært et veldig positivt arbeidsmiljø og gjennomgående bare positive og hyggelige kollegaer. Gjennom åra har jeg vært blant de heldige som har fått muligheten til å utvikle meg og gjøre karriere innad i bedriften. Dette er jeg selvsagt ydmyk og takknemlig for å ha fått lov til, sier han

- I Flexit jobber vi hver dag med å tilby produkter og tjenester som skal gjøre både eksisterende og ny boligmasse mer bærekraftig. Dette er ikke noe nytt for oss, da det i prinsipp er dette vi har holdt på med så lenge jeg kan huske. Det mest bærekraftige man kan gjøre er jo å ta vare på sin eksisterende bolig, og helt siden starten i 1974 har vi levert varer som i utgangspunktet gjør at byggene skal leve lenger. På 90-tallet ble også energisparing mer i fokus for oss i vår produktutvikling og portefølje, og vi har i dag en ledende posisjon i markedet som vi virkelig kan være stolte av med blant annet vår Inneklimasentral EcoNordic, et av markedets mest unike produkter som er rene kinderegget, sier Sætra avslutningsvis i pressemeldingen.

Flexit er nå i gang med å lete etter Sætra sin etterfølger som salgssjef boligprodusenter Norge. Stillingen er utlyst på selskapets hjemmeside Flexit.no


 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår