Hans Majestet Kongen besøkte Foss Fabrikker

 
Hans Majestet Kongen besøkte Foss Fabrikker
Mandag formiddag kom Hans Majestet Kongen til Foss Fabrikker på Birkeland for å høre om flommen som rammet familiebedriften 2-3 oktober. En strek tegnet på veggen viser vannmengden som var 7 meter over normal vannstand under flommen.

Tidlig mandag morgen ble nytt Foss Bad flagg heist opp foran inngangspartiet sammen med det norske flagg. Foss Fabrikker er en av bedriftene som ble rammet under flommen og klokken 12:00 mandag 6. november ble Hans Majestet Kongen ønsket velkommen av daglig leder Tone Foss By, sammen med sine kollegaer.

Takket Hans Majestet Kongen
5 uker er gått siden kjelleren ble fylt med vann og det var 5 cm igjen til vannet nådde produksjonsgulvet.

- Vi var utrolig heldige, ingen liv gikk tapt. Med stor dugnadsinnsats var vi i gang med produksjonen etter 2,5 dag, fortalte Tone Foss By til Hans Majestet Kongen.

Ordfører i Birkenes Kommune Anders Christiansen og Fylkesmann i Aust- og Vest-Agder Stein A. Ytterdahl var også tilstede sammen med Hans Majestet Kongen og fikk høre hvordan ansatte hos Foss Fabrikker opplevde de krevende dagene.

- Vi har lyst til å vise Hans Majestet Kongen vår takknemlighet med å klappe. Klappe for å berømme ditt engasjement og din omtanke for innbyggere og bedrifter som ble rammet av flommens ødeleggelser, sier Tone Foss By.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle