hansgrohe blandebatteriserier i nye overflater

 
hansgrohe blandebatteriserier i nye overflater
hansgrohe tilbyr nå alle trendsettere to av sine mest populære blandebatteriserier i nye overflater. hansgrohe FinishPlus-overflatene gir anledning til å uttrykke din stil og smak med et baderom eller kjøkken som utstråler nettopp det du ønsker.

Med de nye kvalitetsoverflatene gir hansgrohe deg et vell av designmuligheter når de to armaturseriene Metropol og Talis E nå fås i fem forskjellige farger. De metalliske PVD-overflatene børstet sort krom, børstet bronse og polert gull-optikk er perfekte alternativer til dem som ønsker noe mer enn vanlig krom. De nøye utvalgte metallfargene kombinerer eleganse med modernitet og vil kunne skape lekre kontraster i både mørke og lyse baderomsmiljøer. Med de aktuelle trendfargene matt hvit og matt sort finner fans av moderne arkitektur og kontraster det de søker. Produktenes elegante enkelthet setter den perfekte prikken over i-en i ethvert moderne baderom.

Designfrihet på baderommet
For å gjøre det mulig å skape stilige miljøer som omfatter hele baderommet, fås ikke bare blandebatterier i seriene Metropol og Talis E i de nye overflatefargene.

Også en rekke tilleggsprodukter fra andre serier lages i de fem overflatene, alt fra dusjtermostater og Showerpipes, til hodedusjer og stengeventiler. Sammen kan produktene i de nye fargene skape en tilsiktet kontrast på baderommet eller gi hele rommet et sammenhengende utseende.

Den velkjente komforten og den gjennomførte formgivningen du kjenner fra hansgrohe, er naturligvis et gjennomgående element: Metropol er en serie armaturer som med sine presise geometriske former og klare linjer etterlater et karakteristisk avtrykk. Serien Talis E skaper et moderne, elegant uttrykk med sin slanke kropp og tuten perfekt avstemt med grepet, i en tidløs silhuett.

Heller ikke når det gjelder komfort, trenger du gjøre kompromiss: Begge seriene tilbyr tre forskjellige høyder på kranene og dermed mulighet til å velge nettopp den ComfortZone som passer til servanten og den bevegelsesfriheten du ønsker. Slik får du alltid den beste løsningen.

Det er også mulig å innrede kjøkkenet med fargerike kontraster, hansgrohe lanserer nemlig også kjøkkenarmaturer i nye overflatefarger.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår