- Håper på et hjertelig gjensyn

 
- Håper på et hjertelig gjensynBildet: Linn Bad har tatt det beste fra to verdener og designet «Emma» i svart matt med innslag av eik.
BYGG REIS DEG 2021: - Vi håper på et hjertelig gjensyn med eksisterende kunder, andre leverandører og ikke minst nye, potensielle kunder og relasjoner.

- Det skal virkelig bli godt å prate fag ansikt til ansikt og ikke bare via Teams, sier Linn Grønningen, markedssjef i Linn Bad.

Bygg Reis Deg nærmer seg med stormskritt. Byggfakta har spurt et tilfeldig utvalg utstillere, om hvilke forventninger de har til messa, og hvilke produkter de kommer til å fronte denne gang.

- Linn Bad lanserte vår «Emma» i eik og eik / svart i 2021 (bildet). Eik er et materiale som ikke går ut på dato, og i tråd med den økende etterspørselen etter naturmateriale og svart matt, tok Linn Bad det beste fra to verdener og designet «Emma» i svart matt med innslag av eik, sier hun.

- Det har vært en stor suksess, og vi gleder oss veldig til å vise den fram på messa. Ikke minst vårt øvrige sortiment i eik og vår helt nye Corian-produksjon. Linn Bad har gått i samarbeid med en lokal bedrift som tilrettelegger for arbeidslivet, og de tilvirker Corian for oss. Dette gir nye arbeidsplasser, og en mer bærekraftig produksjon, sier Grønningen avslutningsvis.

Bildet: Skuffesystem i "Emma" m/ stikk og lys

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår