Har du erfaring med lessing og lossing av lastebiler og trives med å jobbe ute i all slags vær?

 
Har du erfaring med lessing og lossing av lastebiler og trives med å jobbe ute i all slags vær?
Heidenreich AS er en landsdekkende grossist som arbeider innenfor områdene VVS og VA. Selskapet har hovedkontor på Skedsmo med 33 avdelinger/servicesentre fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Heidenreich AS har over 300 ansatte og en omsetning på ca 1,5 mrd kr. Selskapet er 100% eiet av Europas største VVS- grossist, tyske Cordes & Graefe KG. Med over 110 års erfaring, er Heidenreich etterspurt.

Arbeidsgiver: Toptemp AS
Stillingstittel: Lagermedarbeider
Sted: Skedsmokorset
Frist: Snarest
Varighet: Engasjement

Du tåler den kalde vinteren og den varme sommeren – du liker rett og slett å jobbe ute året rundt. Og vet du hva? Det passer helt perfekt for oss da jobben er på vårt uteområde.

Vi søker nemlig deg som har jobbet på lager og har erfaring med lasting og lossing av lastebiler.
Som person er du effektiv og nøyaktig. Du har gode samarbeidsevner og er opptatt av et godt og sosialt arbeidsmiljø. Du er i fysisk god form som gjør det lett for deg å jobbe med fysisktungt arbeid. Tidligere har du jobbet med noe lignende så du har erfaringen på plass. Truckbevis? Check! Du har til og med Manitou.

Hva skal jeg gjøre? Arbeidet vil bli utført på vår røravdeling med plukk av rør med stor truck. Du må ha erfaring med truckkjøring, og det er en stor fordel om du har kjørt Manitou. Det skal hentes rør i ulike størrelser fra hyller som skal lastes opp på lastebiler for utkjøring. Arbeidstiden er mandag til fredag kl. 14-22,

Hvorfor jobbe hos oss? Jo, nettopp fordi vi vil gi deg god opplæring og oppfølging. Hos oss er hverdagen hektisk, men vi har et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø.

Vi gleder oss til å høre deg!

Tiltredelse: Snarest
Sektor: Privat
Sted: Industriveien 6,2020 Skedsmokorset
Bransje: Transport og logistikk
Stillingsfunksjon: Logistikk og lager / Lagermedarbeider

Søk på stillingen

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår