Har inngått energisparekontrakt

 
Har inngått energisparekontraktIllustrasjonsbilde
AKTUELLE PROSJEKTER: Eid kommune har inngått en energisparekontrakt for 12 av sine bygg. Byggene omfatter totalt nesten 23.000 kvadratmeter. Etter anbudsrunden valgte kommunen å inngå kontrakt med AF Energi & Miljøteknikk AS.

Av Tore Kubberød

Kontrakten om å bistå til energisparing i Eid kommune har ligget ute til anbud. Fristen for å komme med anbud var 23. januar. Det kommunen ønsket var et anbud på energisparing i 12 kommunale bygg samt på gate- og parkbelysning.

Like bra inneklima

Etter anbudsrunden ble tre av tilbyderne invitert til videre samtaler. Denne prosessen endte med at AF Energi & Miljøteknikk ble valgt til å utføre oppdraget.

I anbudsgrunnlaget skriver kommunen i Sogn og Fjordane at de ønsker å inngå en energisparekontrakt med en energientreprenør som de i samarbeid med kan planlegge og gjennomføre energieffektiviseringstiltak hvor tilbyder står for hele prosjekt-, gjennomførings- og oppfølgingsprosessen. Entreprenøren må også garantere besparelse og lønnsomhet.

Konseptet innebærer at tilbyder gis incentiver til å utnytte sin kompetanse og kreativitet til å sy sammen en tiltakspakke med størst mulig besparelse og lønnsomhet for oppdragsgiver. Inneklimaet i samtlige rom skal samtidig være minst like bra som før gjennomføringen av tiltak.

Blant byggene som inngår i kontrakten er forvaltningsbygg, omsorgsboliger, barneskole, ungdomsskole, barnehage, offentlige forsamlingslokaler, idrettshall, bibliotek og leiligheter.

FAKTA

Energisparekontrakt for kommunale bygninger i Eid kommune.

Sogn og Fjordane

Tiltakshaver: Eid kommune

Entrprenør: AF Energi & Miljøteknikk AS

Entreprise: Totalentreprise

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?
Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta Live.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår