Har jobbet overtid hver uke siden koronaen kom

 
Har jobbet overtid hver uke siden koronaen komBildet: Comfort Oppdal vil ikke si nei til arbeid, og vi er heldige som har ansatte som er villige til å stå på og jobbe overtid, sier Morten Roten, daglig leder hos Comfortbutikken Rørsenteret i Oppdal.
De ansatte hos Comfortbutikken Rørsenteret i Oppdal har fullt opp med jobb med hytteprosjekter og har jobbet mye overtid til tross for koronakrisen.

Daglig leder Morten Roten påpeker at de er heldige som har mye å gjøre og at det å gjøre en god jobb er den beste reklamen de har.

– Vi har jobbet overtid hver uke siden før påske for å få prosjektene ferdige. Comfort Oppdal vil ikke si nei til arbeid, og vi er heldige som har ansatte som er villige til å stå på og jobbe overtid, sier Morten Roten, daglig leder hos Comfortbutikken Rørsenteret i Oppdal.

Ni faste rørleggere

Roten kan ikke få hyllet sine ansatte nok og sier at Comfort Oppdal er veldig fornøyde med deres rørleggere og at de bare får gode tilbakemeldinger fra kunder. Han forteller videre at arbeidstilgangen er likedan som før koronaen kom og at de har fullt opp med jobb. De ni faste rørleggerne, samt to innleide, har nok å henge fingrene i, og 1. mai ansatte Comfort Oppdal enda en ny rørlegger. Arbeidstiden går med til store prosjekter, hus og hytter, og servicearbeid. Roten forteller at de største prosjektene rusler og går, og at Comfort Oppdal egentlig ikke har merket koronasituasjonen stort.

– Vi er veldig heldige som har mye å gjøre. Den beste tilbakemeldingen vi får er at kundene fortsetter å bruke oss og vil ha oss tilbake. Det å gjøre en god jobb er den beste reklamen vi har, sier Roten.

Jobber med hytter fra start til slutt

Selv om Comfort Oppdal ikke har blitt nevneverdig påvirket av koronasituasjonen, har den likevel medført noen tilpasninger i måten de jobber på. Roten forteller at rørleggerne som jobber med servicearbeid forsikrer seg om at de som bor der ikke er til stede under arbeidet.

– Hvis vi for eksempel skal ut på rørfordeling på en hytte, ringer vi på forhånd. Vi er påpasselige på at vi jobber ulike dager enn de andre entreprenørene som jobber med hytteprosjektet, slik at vi ikke er for mange på samme tid.

Mye av overtidsarbeidet hos Comfort Oppdal er knyttet til jobb med hytteprosjekter. Roten forteller at de jobber med prosjektene fra arbeidet på hyttene begynner til hyttene er ferdige. Hyttearbeidet er i samarbeid med blant annet hytteutbyggerne Norgeshus, Boligpartner, Eiken, Idéhytta og Familiehytta.

Bekymrer seg mindre som medlem av en kjede

Roten trekker frem at det er greit å være medlem av en kjede, og at Comfort Oppdal spesielt har merket dette ved at det er faktorer de har sluppet å bekymre seg for i forbindelse med koronaen, siden Comforts kjedekontor fikser og ordner opp. Dette gjelder blant annet informasjon om smitteverntiltak. Roten opplever også kontakten med VVS Norge som ryddig og ordentlig.

– Jeg er glad for at de kom inn i bildet. De har kontroll på grossister og leverandører, og har gode innkjøpere som sikrer oss best pris til enhver tid. Det er positivt med et samarbeid, for da får vi jobbet med det vi skal og slipper å bruke tid på annet utenfor vårt kjerneområde. Så det er bra at de tar seg av det, sier Roten.

– Det er fint å se at flere av våre medlemmer har mye å gjøre i denne ellers usikre perioden, og at de er fornøyde med arbeidet Comfort-Kjeden og VVS Norge gjør. Vi mener at det gjør oss bedre rustet både til å håndtere kriseperioder og konkurranse fra andre bransjer og markeder, sier Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Comfort-Kjeden.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår