Har rigget seg for vekst med ny butikk

 
Har rigget seg for vekst med ny butikkBildet: Med ny butikk, økt salg og stort arbeidstrykk er Bademiljø Årnes godt rigget for vekst.
Bademiljø Nes Rørservice på Årnes bygget opp en stor, ny butikk til tross for pandemi i 2020.

Det viste seg å være en god investering som har resultert i økt salg og fornøyde kunder. Bedriften på ni ansatte er nå godt rigget for fremtiden, men ønsker å vokse kontrollert.

300 besøkente på én dag

– Hadde jeg visst på forhånd at pandemien kom hadde jeg nok ikke gått inn for å bygge opp en stor, ny butikk i 2020. Det ble noen søvnløse netter underveis, men det har gått veldig bra og løst seg godt. Det var også fint å få brukt de ansatte til å bygge den nye butikken, fremfor å måtte permittere dem, sier Ronny Johnsen, eier og daglig leder av Bademiljø Nes Rørservice på Årnes. 

Bedriften begynte arbeidet med den nye butikken i april 2020 og åpnet igjen i september samme år. Da hadde de 300 besøkende på én dag. 

– Det har generelt gått veldig bra siden da, og vi har hatt god pågang fra høsten i fjor og frem til nå. Vi har også hatt en økning i butikksalget, og kundene som kommer innom ender stort sett opp med å handle, sier Johnsen. 

Med den nye butikken på 430 kvadratmeter, har Bademiljø Årnes fått et større utvalg og får dermed vist frem flere av sine varer. Johnsen forteller at de får gode tilbakemeldinger fra kundene, som synes at det er mye å se på i butikken som gir inspirasjon. Det nye lokalet er på totalt 700 kvadratmeter, der resten brukes til lager, garderober og kontorer.

Andre generasjon i familiebedriften

Ronny Johnsen tok over som daglig leder for Bademiljø Nes Rørservice etter sin far i 2009. Bedriften jobber mye med rehabilitering av bad, eneboliger og rekkehus, og har også en del serviceoppdrag. Bedriften teller nå ni ansatte.

– Bademiljø Nes Rørservice jobber hardt og er en bedrift som alltid har gått med positive tall for Bademiljø. Det sier litt om den innsatsen de legger ned, og daglig leder Johnsen er en veldig positiv bidragsyter for Bademiljø, sier Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Bademiljø og Comfort-Kjeden (VVS Norge RMB). 

Godt samarbeid

Johnsen forteller at de er fornøyde med medlemskapet i VVS Norge, og at samarbeidet med kjedekontoret går godt. 

– Spesielt i denne tiden hvor vi ikke har kunnet møte hverandre fysisk, har det vært særdeles viktig med god informasjon fra kjedekontoret, og det har vi fått.  

Med ny butikk, økt salg og stort arbeidstrykk er Bademiljø Årnes godt rigget for vekst. 

– Vi liker å være en liten bedrift, og hvis vi skal vokse så vil vi gjøre det kontrollert. Fremtiden ser lovende ut, sier Johnsen. 

Bildet: Ronny Johnsen, eier og daglig leder av Bademiljø Nes Rørservice på Årnes

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår