Head of section - Prosjektledelse

 
Head of section - Prosjektledelse
Vil du jobbe i et verdensledende rådgivermiljø med høye ambisjoner innen digitalisering og bærekraft? Kan du prosjektere VVS-anlegg i samarbeide med spesialister på andre fagfelt? Og har du kompetanse innen DAK/BIM? Bli med å utforme fremtidens byggeprosjekter med oss!

Søknadsfrist: 15 August 2021 - Norway - Sted: Oslo - Buildings

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER OSLO
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. Vår avdeling for Bygninger i Oslo består av nesten 200 ansatte organisert i 10 ulike seksjoner. Seksjonen for Prosjektledelse utgjør et sterkt fagmiljø bestående av ca. 20 dyktige prosjektledere, og prosjektstøtteressurser som jobber sammen på en rekke spennende og store nasjonale prosjekter. Vi søker nå en erfaren seksjonsleder som ønsker å bli en del av lederteamet til den største avdelingen i COWI!
I COWI er vi opptatt av at du skal lykkes i ditt lederskap og legger bl.a. vekt på teambasert ledersamarbeid på tvers av både fag, roller og geografi. Her får du gode kompetansehevings- og utviklingsmuligheter, prosesskunnskap, samt muligheten til å bidra til strategisk utvikling av avdelingen mot nye markeder. I tillegg til den faglige utviklingen, blir du en del av et sosialt og godt arbeidsmiljø hvor vi heier på, støtter og deler kunnskap med hverandre.
 

DU FÅR LEDE OG UTVIKLE ET DYKTIG OG SPENNENDE FAGMILJØ
Som Seksjonsleder for Prosjektledelse innen Bygninger Oslo får du en meget sentral rolle i å lede og utvikle våre prosjektledere og prosjektledertalenter, samt våre prosjektadministrative ressurser som per i dag inngår i flere av våre store pågående nasjonale prosjekter. Seksjonen er strategisk viktig for vår vekst og utvikling de neste årene og byr på spennende utfordringer. Varierende 30-60 % av din tid vil gå med til prosjekt og prosjektledelse, og resterende tid vil være fokusert på dine medarbeidere i seksjonen. Du vil få personalansvar for ca. 20 ansatte, men vi har ambisjoner og forventninger om å vokse både i antall medarbeidere og omsetning – og her vil du spille en viktig rolle! 
Sammen med andre ledere vil du utarbeide utviklings- og resultatmål for din seksjon, og du vil bidra i det regionale tilbuds- og markedsarbeidet. Videre vil typiske oppgaver være å utvikle seksjonens medarbeidere, rekruttere nye kollegaer i samarbeid med våre supportfunksjoner, samt sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse. 
Seksjonslederen for denne seksjonen er sentral for videreutviklingen av avdeling Bygninger Oslo sin prosjektledekompetanse og derigjennom vår gjennomføringsevne i komplekse prosjekter for både offentlige og private kunder. I dette ligger det også et behov for tett samarbeid om strategi for kompetanseutvikling, kunnskapsdeling mellom seksjonene og andre avdelinger i divisjon bygninger i Norge.
 

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORDRER VI FREMTIDEN
For å lykkes i denne rollen mener vi at du bør evne å håndtere en kompleks organisasjon, ha stor arbeidskapasitet og trives med en hektisk hverdag. Videre er du flink til å lede, interessert i - og flink med folk, har sterke samarbeidsevner, samt interessert i og evner å dele din fagkunnskap med andre. 
Dessuten bør du ha følgende ferdigheter og kompetanse:

 • Mastergrad innen relevant fagområde, men erfaring og tidligere resultater kan kompensere for manglende formell utdannelse
 • Ønskelig med 10 års relevant erfaring
 • Sterk faglig interesse for prosjektledelse, med solid prosjekt- og prosessforståelse 
 • Erfaring med å personalledelse og/eller ledererfaring fra teknisk komplekse prosjekter
 • God forretningsforståelse og markedsfokus
 • Opptatt av kompetansedeling og utvikling av medarbeidere og seksjonen som helhet
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, muntlig og skriftlig, også på engelsk

 

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan, årlige medarbeidersamtaler og muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss - vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Vi har faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.


HAR DU SPØRSMÅL? 
Da er du velkommen til å kontakte Øyvind Foyn (Regionsjef Oslo) på tlf.: +47 957 53 815 eller e-post: oefn@cowi.com.
 

INTERESSERT?
Da gleder vi oss til å høre fra deg! Søknadsfristen står angitt øverst på siden, og vi ser helst at du sender din CV så snart som muli

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår