Head of section - Seksjonsleder bygg og konstruksjon

 
Head of section - Seksjonsleder bygg og konstruksjon
Søknadsfrist: 16.01.22
Sted: Fredrikstad - Buildings
Tittel: Seksjonsleder

 

Vil du ha en viktig rolle i utviklingen av våre dyktige ingeniører og bidra til å sikre riktig kompetanse på nåværende og fremtidige prosjekter? Vi søker nå etter en engasjert seksjonsleder til vår seksjon for Bygg og Konstruksjoner i Fredrikstad. Er du klar for å ta det neste skrittet i din karriere?

FÅ LEDERANSVAR FOR NOEN AV FREDRIKSTADS DYKTIGSTE INGENIØRER
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1300 medarbeidere i Norge. Vi samarbeider tett på tvers av fagmiljøene i COWI, noe som bidrar til å gjøre oss bransjeledende innen blant annet Bygg og Konstruksjoner. Seksjonen på ca. 35 medarbeidere er én av fire seksjoner i vår tverrfaglige avdeling i Fredrikstad. Den består av dyktige ingeniører innen fagområdene konstruksjonssikkerhet innen stål, betong og trekonstruksjoner/massivtre, samt bygningsfysikk. Vi jobber for offentlige og private kunder, hovedsakelig innen bygg- og anleggsvirksomhet. Kontoret i Fredrikstad er under rehabilitering, og vi med våre 220 medarbeidere tar i bruk nye moderne lokaler i løpet av 2022. 


Som seksjonsleder i COWI blir dine hovedoppgaver å utvikle seksjonens medarbeidere, samt å sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse. I samarbeid med øvrige ledere vil du utarbeide utviklings- og resultatmål for din seksjon. Du vil også ha en nøkkelrolle i utviklingen av strategi for kompetanseutvikling, delta i det regionale tilbuds- og markedsarbeidet og bidra til kunnskapsdeling mellom seksjonene.


Du får også mulighet til å jobbe sammen med dine medarbeidere på våre prosjekter. På den måten får du også videreutviklet din egen fagkompetanse, samtidig som forutsetningene for å bygge tette relasjoner til medarbeiderne og markedet styrkes. 

I tillegg vil du få mulighet til å jobbe med:

  • Utarbeide utviklings- og resultatmål for seksjonen
  • Utvikling av strategi og kompetanseutvikling
  • Bidra i det regionale tilbuds- og markedsarbeidet
  • Bidra til kunnskapsdeling på tvers av seksjonene

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger. 


Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. For å lykkes i rollen må du kunne være klar og tydelig i din kommunikasjon, og trygg på din rolle som leder. Du er god til å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for COWI.

For å lykkes i rollen som Seksjonsleder er det viktig at du er en lagspiller med gode kommunikasjonsevner. Du har en inkluderende og samarbeidsorientert lederstil.
I tillegg er det ønskelig med: 

  • Høyere teknisk utdannelse fra universitet eller høgskole
  • Minimum 5 års arbeidserfaring og god faglig ingeniørkompetanse 
  • Lederutdanning og/eller -erfaring, men dette er ikke et krav
  • God forretningsforståelse og evne til å skape resultat
  • Handlekraft og gjennomføringsevne

INTERESSERT?
Da ser vi gjerne at du søker nå og sender oss din CV. Hvis du ønsker en uforpliktende prat før du søker eller har andre spørsmål kan du ta kontakt Avdelingssjef Jon Anders Grindahl, på tel. +47 95773193

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

OM COWI
Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss.

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår