HeatWork søker Salgsansvarlig på Østlandet!

 
HeatWork søker Salgsansvarlig på Østlandet!
Vi ser etter deg med en vinnende og jovial holdning, som bygger gode relasjoner. Sammen med god egendrive og iboende entreprenørskap utgjør dette den løsningsekspertisen våre kunder har behov for.

HeatWork er en familieeid bedrift i Narvik, som gjennom mange års erfaring i bygg- og anleggsbransjen har opparbeidet en sterk kompetanse på miljøvennlige varmeløsninger. Selskapet er unikt ettersom vi både utvikler, produserer og selger våre løsninger ut fra fabrikken vår i Narvik.

Fra å være markedsledende innen teletining, tilbyr vi nå et komplett varmekonsept til våre kunder - som innebærer alt fra start til slutt i et bygg & anleggsprosjekt, industri eller til eksotiske bransjer som skadedyrbekjempelse. Tilførsel av varme for å sikre grunnarbeid/tining, herde betong, ulike byggvarme & -tørkløsninger, gulvarmeanlegg, avfukting med mer. Våre mobile løsninger kan kjøres på alle tilgjengelige energibærere, inkludert helelektrisk og fjernvarme – noe som gir brukerne stor fleksibilitet inn i det grønne skiftet.

Vi utvikler i dag løsninger til mange markeder, og produkter leveres til sluttkunder nasjonalt og internasjonalt. Vi er 33 ansatte og omsatte i 2019 for 95 Mill. NOK

Markedet er i stor endring, og vi er en innovativ aktør som utfordrer med våre egenutviklede teknologier. Vi har alltid hatt som mål å tilby de mest miljøvennlige og effektive løsningene med stor verdi for kundene – og ikke minst tilfredsstiller fremtidens fossil- og utslippsfrie krav. For å ivareta vår sterke markedsposisjon i Norge ansetter vi nå flere Salgsansvarlige som får en sentral og viktig rolle i selskapet. Nå står Østlandet for tur.

Beskrivelse av stillingen

Som Salgsansvarlig for HeatWork vil du jobbe med teknisk prosjekt/løsningssalg mot eksisterende kunder samt nysalg mot nye kunder ut fra vår avdeling på Østlandet - innen bygg- og anlegg, betong, industri og andre spennende bransjerDu må påregne noe reiseaktivitet, og vil i stor grad få styre hverdagen din selv. Dette er en svært selvstendig rolle hvor du vil være våre kunders løsningsekspert og rådgiver av våre tekniske løsninger. Du vil styre salgsprosessen fra a-å frem til overlevering hos kundene. Bak deg har du et meget faglig kompetent team med støttespillere, og en ledelse som er opptatt av og legger til rette for at du skal lykkes. Du vil inngå i et salgsteam lokalisert i Norge, Sverige og Finland. Vi ser for oss at du bor sentralt på Østlandet. For å lykkes må man ha evnen til å sjonglere mange baller samtidig, og kunne håndtere langsiktig planlegging samtidig som man løser ad hoc forespørsler med korte frister. Med andre ord; en variert og spennende hverdag.

Egenskaper og erfaring vi ser etter: 

 • Du er praktisk, kreativ og sulten selger med erfaring fra teknisk produkt-, prosjekt- og løsningssalg
 • Har du en bakgrunn fra tekniske fag/industri ser vi dette som en fordel 
 • Du kjenner bygg & anleggsbransjen fra før og har gjerne et nettverk å spille på
 • Du samarbeider godt og blir drevet av fornøyde kunder
 • Du er målrettet, selvmotivert, og har evnen til å avslutte salget
 • Du behersker norsk flytende og har gode engelsk kunnskaper.

Hos oss får du:

 • En jobb med stor fleksibilitet der man kan være med å påvirke direkte
 • Bli en del av et fremoverlent og anerkjent selskap med høye ambisjoner og tung kompetanse
 • Et skikkelig godt arbeidsmiljø, der trivsel settes høyt
 • En sjanse til å jobbe med prisvinnende miljø- og bærekraftige innovasjoner
 • En arbeidsgiver som er lokalt eid og styrt, samt har korte beslutningsveier og flat struktur
 • Gode og konkurransedyktige betingelser

Ønsker du å vite mer om stillingen før du søker, så er du velkommen til å kontakte vår rådgiver i SalesJobs, Ken-Robin Utvik på tlf.: 926 04 175, eller ken.robin@salesjobs.no.
Alle søknader behandles konfidensielt. 

Søknadsfrist: 25.06.2021
Arbeidssted: Oslo, Østlandet

Søk her!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår