Hege Galteland nytt styremedlem i VVP

 
Hege Galteland nytt styremedlem i VVPBildet: Hege Galteland
Salgs- og markedsdirektør Hege Galteland i Intra AS er valgt som nytt styremedlem i VVP i ekstraordinær generalforsamling.

- Hege har allerede vist et stort engasjement for å utvikle VVP videre til beste for alle medlemmene, men med spesielt fokus på VVS og «synlige produkter». Vi kan derved slå fast at VVPs styre igjen er komplett til å ivareta medlemmenes interesser innenfor VVS så vel som VA, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene, VVP, i en pressemelding.

Styret skal være sammensatt slik at det representerer et snitt av medlemsbedriftenes faglige og markedsmessige interesser. Adm.dir. Geir Tangen Nerhus representerte "VVS synlige" men har trådd ut styret fordi han ikke lenger representerer Fm Mattsson Norge AS. Det ble derfor i ekstraordinær generalforsamling innstilt nytt styremedlem som spesielt skal ivareta og fremme VVS «synlige produkter» sine interesser.

- Styret og administrasjonen ønsker Hege velkommen og ser frem til det utvidede samarbeidet, sier Haugland avslutningsvis.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår