Heidenreich åpner på Sluppen

 
Heidenreich åpner på SluppenBildet: Fra kassaområdet Heidenreich Sluppen
Heidenreich Tunga og Heidenreich Fossegrenda er flyttet til Heidenreich Sluppen.

- Vi er svært stolt over at vi nå har fått samlet Heidenreich Tunga og Fossegrenda i en ny og spennende butikk på Sluppen. For våre kunder så kan vi yte en enda bedre service og vise et enda bredere varesortiment. Vår nye butikk og avdeling i Trondheim ligger et kort steinkast fra vår tidligere butikk Heidenreich Fossegrenda, sier Kjetil Grønbakken, markeds- og kommunikasjonssjef i Heidenreich i en pressemelding.

Den nye avdelingen består av ca. 4000 kvm, hvorav hele 3000 kvm er butikk, med nesten 10 000 ulike produkter for henting. 

- Heidenreich er miljøfyrtårnsbedrift, og i Trondheim kan vi nå ekspresslevere varer med Norges første El- Crafter varebil. Dette er et tilbud som også sparer tid for våre kunder og ikke minst så ivaretar vi miljøfokus i forbindelse med selve transporten, sier han.

- På Sluppen har vi et bedre og nytt tilbud i form av vår egen cafe – Cafe Arena. Her kan vi tilby god og rimelig mat, både til de som er i farten og til de som har tid til å sette seg ned. Vi jobber også med å få på plass Studio Arena. Dette vil være et tilbud hvor våre kunder kan booke showrommet og ha med seg sine kunder og vise produktløsninger digitalt, sier Grønbakken avslutningsvis 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår