Heidenreich søker teknisk selger

 
Heidenreich søker teknisk selgerIllustrasjonsbilde
Søknadsfrist: Snarest

Sted: Moss

Tittel: Teknisk selger

Er du der ute? Du med teknisk interesse og kremmerånd, som ønsker å være med på etableringen av ny avdeling?

I 1904 skrev historien seg på flere bemerkelsesverdige måter. Det var året da Rolls-Royce produserte sin første bil, og samtidig, tusenvis av kilometer unna, i Christiania, ble Heidenreich grunnlagt.

To merkevarer fra forskjellige verdener, men likevel med et felles ønske om å tilby enestående kvalitet og ekspertise. I dag, et århundre senere, er Heidenreich Norges eldste rørgrossist. Det er vi stolte over. Vi har ekspandert med over tretti butikker, fra Kristiansand i sør til Alta i nord – og blitt over 300 ansatte. Nå vil vi at du skal bli en del av vår historie. Faktisk, du kan få være med å skrive den selv!

Heidenreich utvider med nok en avdeling i Moss. Til å bygge opp denne avdelingen – som skal tilby et utvidet sortiment på varme, sprinkler, VA og industri – trenger vi de rette folka fra start. Da er det viktig at du ikke er redd for å bidra der det trengs. Hva sier du – kunne du tenke deg å være med?

Våre kunder, særlig i VVS-bransjen, venter på din ekspertise. Rollen du vil innta er teknisk selger innen varme, kjøling og sprinkler. Nøkkelen til både fornøyde kunder og god lønnsomhet ligger i å finne de beste løsningene for hver enkelt, og å møte de med hjertevarm service. Det håper vi du vil hjelpe oss med!

Ellers vil du få utarbeide tilbud, håndtere bestillinger og lytte til kundenes tilbakemeldinger. Noen ganger vil du måtte bidra til å åpne og lukke butikken. Med andre ord: Dersom du ønsker en arbeidsdag med mangfold i oppgavene, kan du glede deg over å få det her. For å lykkes i rollen har vi tro på evnen til å sette deg mål – og jobbe strukturert for å oppnå dem. Da blir det enklere å oppnå de gode resultatene. I tillegg tror vi generelt god datakunnskap vil være nyttig, for å mestre det mer administrative arbeidet. 

Sist, utdanning eller annen erfaring fra bransjen vil naturligvis være fordelaktig. Det kan være som prosjektleder, ingeniør eller fra teknisk fagskole. Og så skal du selvfølgelig få lære mye her – du trenger ikke kunne alt fra før.
Virker rollen som noe for deg? Da håper vi å gjøre det enda mer spennende med å fortelle deg om hva vi ønsker å tilby deg!

For det første gleder vi oss til å introdusere deg til arbeidsmiljøet. Du vil bli en del av en etablert virksomhet, hvor ting er på stell og din utvikling og trivsel står høyest. Og husk: Ja – vi skal gjøre en god jobb, men vi skal også ha det innmari gøy på veien.
 
For det andre skal du få god opplæring. Du vil få motiverte og dedikerte kollegaer, som du kan lære fra. Gode pensjons- og forsikringsordninger har vi også klart til deg, selvfølgelig.

Er du klar til å forme den nye Moss-avdelingen, og bidra til en ny suksesshistorie? Da sitter vi allerede klare til å motta søknaden din. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Spørsmål om stillingen:

Kontaktperson: Linda Lillebø

Telefon: 92 06 53 55

SØK HER

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår