Heidenreich vokser innen VA-segmentet

 
Heidenreich vokser innen VA-segmentetBildet: Kjetil Grønbakken, markeds- og bærekraftsdirektør (t.v.) og Morten Lerengen, VA-direktør i Heidenreich AS
Heidenreich kan etter årets åtte første måneder vise til en omsetningsvekst på over 30 prosent innenfor vann og avløp. Fokus på bærekraft har båret frukter.

VA- direktør Morten Lerengen i Heidenreich er svært fornøyd med at satsningen på kompetanse og bærekraft resulterer i økte markedsandeler. 

- Bærekraft har nå endelig blitt et konkurranseparameter å regne med i en tøff bransje med små marginer. Den gode resultatutviklingen skyldes felles innsats fra alle i vår organisasjon, og en imponerende innsats fra alle støttefunksjoner. Vi snakker blant annet om forflytning av utrolige volum av varer som er håndtert i en krevende tid med råvaremangel og stor bruk av alternative leverandører. Vi har fortsatt forsøkt å holde oss til norske leverandører også i denne perioden og har fått velvillig støtte fra mange av dem for å sikre våre forsyningslinjer ut mot pågående prosjekter, sier Lerengen i en pressemelding.

- Norske leverandører som har fokus på bærekraft vil være en forutsetning for å nå våre bærekraftsmål for fremtiden. Dette fordi vi innen forholdsvis kort tid vil få absolutte krav om EPD inn i offentlige anskaffelser og større anleggsprosjekter. Våre kunder etterspør dette i større og større grad, og som grossist stiller vi tøffe krav til våre leverandører.

Morten Lerengen understreker at Heidenreich har vunnet flere kommunale anbudskonkurranser den siste tiden, hvor bærekraft er en av de viktigste faktorene for å bli den foretrukne VA- grossisten. 

- Vi har vært Miljøfyrtårnsertifisert helt siden 2010, og er tydelige på hvilke tiltak vi skal iverksette i årene fremover. Det er nettopp denne dokumentasjonen og vår målsetning vi ser gir høy score i anbudsprosesser, sier han videre

- Bærekraft er ikke noe selskaper lenger kan smykke seg med, men det er konkrete mål og tiltak. Det er ambisiøse mål som er satt, og vi skal redusere våre utslipp med min 70% innen 2030. Dette krever tiltak som vi allerede er i gang med, sier markeds- og bærekraftsdirektør Kjetil Grønbakken i Heidenreich avslutningsvis i pressemeldingen. 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår