Hellevik VVS inn i VB-kjeden

 
Hellevik VVS inn i VB-kjedenDaglig leder i Hellevik VVS, Nils Ove Helgeland (t.v.) og daglig leder i VB, Øystein Kjellsen
Hellevik VVS og VB melder i en felles pressemelding at Hellevik VVS inngår medlemskap i Rørleggerkjeden VB. Hellevik VVS går inn i VB som fullverdig medlem og aksjonær i kjeden.

- Vi valgte VB spesielt for deres tilbud på kurs og kompetanse gjennom VB Kompetansesenter samt kjedens tilnærming til å arbeide riktig første gangen. Vi ser virkelig fram til å ta i bruk VB sitt digitaliserte kvalitetssystem Dextro. Vi er sikre på at dette vil gi oss store fordeler i hvordan vi daglig håndterer våre arbeidsprosesser, sier daglig leder i Hellevik VVS, Nils Ove Helgeland, i en pressemelding.

- VB har i lengre periode jobbet for å få med flere prosjektbedrifter i kjeden. Vi har allerede mange meget gode prosjektbedrifter i VB men for å gjøre den enkelte VB bedrift enda mer attraktiv som samarbeidspartner er vi opptatt av å utvikle et unikt miljø bygget på læring og utvikling VB bedriftene i mellom. Ingeniører, prosjektledere og baser i bedriftene skal vite at de har kolleger landet rundt som har gått den samme skolen som dem hvor samhandling og erfaringsutveksling på tvers av medlemsbedriftene står sentralt, sier daglig leder i VB, Øystein Kjellsen.

På vegne av eierne uttaler daglig leder i Hellevik VVS, Nils Ove Helgeland seg:

- For å sikre at vi ivaretar alle våre dyktige medarbeidere på en god måte samtidig som vi møter våre kunders krav og forventninger i forhold til digitalisering, dokumentasjon og bærekraft så vurderer vi det som riktig for oss å bli en del av VB. Vi har over tid sett hvordan VB har satset på å bygge sitt eget kompetansesenter. Med mulighetene til å satse på utdanning og oppfølging av alle medarbeidere - lærlinger, rørleggere, baser, prosjektledere og ledere - så føler vi oss sikre på at vi kan bygge laget vårt videre. VB Kompetansesenter har dessuten satset hardt på utdanning innen varme og energi, noe som passer godt med vår strategi og satsing for framtiden.

- Et annet område vi ser at VB har satset på over tid og som vi tror vi vil være tjent med, er deres arbeid med å sikre gode arbeidsprosesser gjennom VBs digitale kvalitetssikringssystem Dextro, Helgeland. I Hellevik VVS kjører vi knallhardt på Lean. Vi er opptatt av kontinuerlig forbedring og jobber hele tiden for å finne de beste samarbeidsformene med dem vi jobber sammen med. For oss handler det om å unngå unødvendig omarbeid, sløsing og unødvendige arbeidsoperasjoner.

Hellevik VVS ble etablert i 2003. Selskapet har 31 ansatte og omsatte i 2020 for MNOK xx Hellevik VVS er registrert opplæringsbedrift, og har til enhver tid flinke lærlinger i bedriften, uttaler en entusiastisk daglig leder.

- Hellevik VVS betjener alle typer kunder, men hovedfokus ligger mot prosjektmarkedet og utbyggere og entreprenører. Vi leverer alle tjenester innenfor rørleggerfaget, både små, mellomstore og store prosjekter. Vi har også en god del serviceoppdrag rettet mot en stor innarbeidet kundegruppe, sier Helgeland.

- VB og Hellevik VVS ser gode muligheter for å utvikle seg sammen. Jeg er sikker på at vi sammen vil komme styrket ut av dette samarbeidet, sier daglig leder i VB, Øystein Kjellsen.

- VB med sitt meget flotte kompetansesenter, sitt dyktige innkjøpsteam og kjedens fokus på å arbeide «riktig første gangen», passer godt med vår strategi, utdyper Helgeland. Vi ser også fram til å bli en del av et større faglig miljø sammen med VB sine bedrifter i regionen og landet ellers.

Rørleggerkjeden VB består av i underkant av 200 medlemsbedrifter med 1750 fagfolk ansatt.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår