Her er COWIs nye finansdirektør

 
Her er COWIs nye finansdirektørBildet: Stina Charlene Byre er ny CFO i COWI Norge. Foto: Ragnhild Heggem Fagerheim
Stina Charlene Byre kommer til COWI fra posisjonen som CFO i Orkla Health Group, der hun hadde ansvar for økonomiavdelingene i Norge, Danmark og Baltikum.

Siden 2010 har hun hatt ulike CFO- og Finance Manager-posisjoner i Orkla-konsernet. Før dette arbeidet hun 2,5 år i McKinsey & Company.

– COWI er et meget spennende selskap med mye å være stolt over, og jeg ser frem til å bli bedre kjent med selskapet. Jeg håper at min strategiske og kommersielle bakgrunn, samt kontinuerlige søken etter forbedringer kan være med å bidra positivt i den vekstreisen selskapet er på, sier Stina Charlene Byre i en pressemelding.

Stina har ved to anledninger, 2014 and 2017, vært nominert som en av hundre unge ledertalenter under 35 år i en kåring som arrangeres av E24, Mercuri Urval og en ekstern jury.

– Stina er en ung og ambisiøs CFO-profil med solid ledererfaring fra komplekse nordiske strukturer. Dette, i kombinasjon med hennes erfaring og sterke akademiske resultater, er jeg sikker vil bidra til å utvikle den norske økonomifunksjonen og selskapet, sier Marius Weydahl Berg, administrerende direktør i COWI Norge.

Stina har en MSc, Business Economics and Administration, fra handelshøyskolen BI. Hun tiltrådte stillingen 1. november.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår