Her er den nye CTC-sjefen

 
Her er den nye CTC-sjefenBildet: Andreas Lindberg (39) overtar CTC-roret
Andreas Lindberg tar over roret i CTC Ferrofil etter Thore Sydtangen, som går av etter 32 års fartstid som daglig leder.

Andreas Lindberg er 39 år, gift norsk, har to barn og kommer fra Småland i Sverige. Han har bred erfaring fra svensk industri i stillinger som bl.a salgssjef, logistikksjef og i ledergruppa for ulike foretak. Med bopæl i Lørenskog blir veien til fabrikken og salgskontoret på Årnes kort.

–  Jeg har stor interesse av et firma som CTC Ferrofil. Med erfaring fra industri er jeg opptatt av produksjon, og ser frem til å jobbe med fabrikken på Årnes, og varmtvannsproduktene som vi lager her. Det er også spennende med varmeproduktene fra CTC i Sverige. Som svensk er jeg godt kjent med merkenavnet CTC. Etter over 90 år på markedet har det blitt ensbetydende med kompetanse og innovasjon innen varmtvann- og varme, sier Andreas.

Thore Sydtangen gir med glede stafettpinnen videre.
– Andreas Lindberg er en utmerket kandidat med perfekt bakgrunn innen produksjon og salg. Han har også en spesiell interesse for grønn energi og glir lett inn i fagmiljøet vi har på Årnes, sier Sydtangen før han fortsetter:
– Jeg har hatt et ønske om å trappe ned i flere år, og nå tar Andreas over ansvaret for selskapet og jeg går ned i 60% stilling. Fremover skal jeg jobbe med tekniske spørsmål som jeg brenner for; grønn energi, fremtidige energiløsninger og store prosjekter. Og jeg gleder meg til å tilbringe mer tid på hytta, og få mer tid til barn og barnebarn som bor i Sverige.

Med oppstart i stillingen i august er det fulle dager for den nye Country Manageren. Høsten er høysesong for varmeprodukter og CTC har mange spennende nyheter som kommer forløpende, både på egenproduserte varer og innen varmepumper.

– Det er full fart fremover, med spennende oppgaver hver dag, sier Lindberg. CTC skal være synlige i VVS-bransjen for både rørlegger og grossist, og vi skal lansere flere nye produkter. Dette betyr full innsats fra både meg, salgsteamet, supportteamet og fabrikken. Vårt mål er selvfølgelig å selge mer! CTC er et selskap med varierte og spennende produkter, her er det stor fokus på kvalitet og kompetanse, og vi brenner for det vi gjør. Det er en med en god følelse at jeg starter opp som Country Manager, avslutter Andreas Lindberg.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår