Her er den nye Volkswagen Caddy

 
Her er den nye Volkswagen Caddy
I går ble fjerde generasjon av bestselgeren Volkswagen Caddy vist frem. – Vi har store forventinger til denne bilen i Norge, sier Håkon R. Fergestad, direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy.

Rundt 1,5 millioner av forrige generasjonen Caddy er solgt de siste elleve årene, og nå er det klart for oppfølgeren.

- Nye Caddy er proppet med ny teknologi, som nye EU6-kompatible motorer og andre innovative løsninger. Inngangsmodellen har en TSI-motor med 84 hestekrefter, mens det tilbys fire TDI-varianter med alt fra 75 til 150 hestekrefter. TDI-variantene er det som vil utgjøre 80% av salget i Norge, sier produktsjef Pål Pettersen.

- Med et minimumsforbruk på mindre enn 0,4 liter per mil setter denne bilen en ny standard i klassen, også de andre motoriseringene får en betydelig reduksjon i forbruk sammenlignet med dagens modeller. De nye motorene utgjør i tillegg en vesentlig bedring i utslippene som følge av at EU6 utslippsnorm er standard, forteller Pettersen.

Den nye 1,4 liters TGI-modellen er etterfølgeren til Caddy EcoFuel. Bilen bruker 28 prosent mindre drivstoff enn forgjengeren.
Nye Volkswagen Caddy har også en rekke innovative løsninger når det kommer til sikkerhet og komfort. Dette er utstyr som er nytt i personbilmarkedet, og Volkswagen kan allerede nå tilby dette på sine nyttekjøretøy.  Sikkerhetssystemer som Front Assist med City Nødbrems, som hjelper deg å unngå å kollidere med bilen foran, er tilgjengelig. Det er også sidekollisjonsputer, kollisjonsgardiner, fjernlysassistent, oppvarmet frontrute, avstandskontroll, ryggekamera, parkeringsassistanse og multikollisjonsbrems, som automatisk aktiverer bremsene etter en kollisjon, hvis føreren selv ikke er i stand til det, slik at man kan forhindre følgekollisjoner.

Nye Volkswagen Caddy tilbys også med adaptiv cruisekontroll, som gjør at bilen automatisk vil senke farten bak andre biler, for eksempel i rushtrafikken. Bilen har nye radio- og navigasjonsmuligheter med en mengde muligheter.

Designet på bilen er nytt med nye tydelige og skarpe linjer. Spesielt fronten og bakenden har en ny karakter. Også innvendig har bilen fått en oppgradering, som gir en personbilkomfort utover det man forventer av et nyttekjøretøy. Nye Caddy vil lanseres i Norge i begynnelsen av august men forhåndssalget vil starte i løpet av april.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår