Her er det nye VVP-styret

 
Her er det nye VVP-styretBildet: Fra venstre: Styreleder Petter Vang, Helene Haugen, Sigmund Aanstad, Robert Torp Halvorsen og Per Ivar Søfteland
VVP avholdt generalforsamling på Leangkollen Hotell på onsdag 19. juni og det ble på generalforsamlingen gjort følgende endringer i styret;

♦ Anne Dahl Øiseth har sittet som Styreleder siden generalforsamlingen i juni 2023. Iom at hun nå har tiltrådt som assisterende daglig leder i VVP så var det helt naturlig at hun både gikk av som styreleder og ut av styret.

♦ Petter Vang, Uponor, ble valgt som ny styreleder for 2 år.

♦ Sigmund Aanstad, Piplife ble gjenvalgt for 2 nye år.

♦ Resten av styret Robert Torp Halvorsen, Scala Bad og Per Ivar Søfteland, GPA Flowsystem var ikke på valg og fortsetter i styret.

♦ Ny inn i styret er Helene Haugen, Tapwell.

- Jeg er ydmyk og glad for å ha blitt valgt inn i styret i VVP, og ser frem mot å bidra til organisasjonens videre utvikling. VVP har lenge hatt en vesentlig rolle i arbeidet mot en sterkere og mer fremtidsrettet VA- og VVS-bransje. Jeg er opptatt av å jobbe for gode løsninger som styrker bransjens totale konkurransekraft. For å få til dette må den interne konkurransen bevares, samtidig som vi samarbeider om løsninger som legger til rette for effektivisering gjennom blant annet standardisering og felles plattformer. Jeg gleder meg til å ta del i styret og bistå foreningen videre i dette arbeidet, sier Helene Haugen.

– Vi har et meget godt sammensatt styre, med en bred representasjon fra leverandører innen VA, teknisk VVS og synlig VVS. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med styret og ledelsen i viktige saker framover, sier Terje Røising, daglig leder i VVP.

VA og VVS produsentene VVP er en organisasjon med historie tilbake til 1999, og man mener det fortsatt er potensial til å samle en større andel av aktørene i bransjen, og har rekruttering som en av sine viktigste saker.

– Vi representerer allerede betydelig andel av omsetningen i bransjen. Likevel vil hvert nytt medlem gjøre VVP sterkere, og styrker dermed både sin egen og fellesskapets rolle i verdikjeden, sier Røising.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår