Her er Wavins nye hjemmeside

 
Her er Wavins nye hjemmesideIllustrasjonsbilde (www.wavin.com)
Wavin har lyttet til sine kunder, og lanserer nå en helt ny hjemmeside med fokus på lett navigering, intelligent produktsøkning og en personlig produktkatalog.

Wavin lanserer 27. november ny hjemmeside. Utover et helt nytt og moderne design, har Wavin arbeidet intensivt med strukturen på den nye hjemmesiden.
- Med mer enn 3000 varenummer har vi masse kunnskap vi gjerne vil dele med våre kunder. Derfor har oversiktlighet vært et viktig parameter i utviklingen av den nye hjemmesiden, forteller Markedssjef Niklas Åkesson.

Intelligent søkefunksjon
For å finne frem til de enkelte produktene kan Wavins kunder benytte seg av den nye logiske strukturen, eller benytte seg av den intelligente søkefunksjonen. Søkefunksjonen hjelper kundene med å finne de riktige søkeord på samme måte, som man kjenner fra diverse søkemotorer.
- På alle sider vil det være tilgang til den nye søkefunksjonen, så du rask kan finne det du søker, tilføyer Niklas Åkesson.

Lag din egen personlige produktkatalog
Med den nye hjemmesiden er det slutt på å lete etter et bestemt produkt i lange og uoversiktlige lister. En stor fordel er at alle kunder nå kan skape sin egen produktkatalog. Ved å registrere seg på hjemmesiden, kan alle kunder få adgang til å lage en personlig katalog, hvor de kan legge til og slette produkter etter behov. Dermed har man alltid en oppdatert personlig produktkatalog.

All informasjon er samlet på ett sted
For kunder, som daglig besøker Wavins hjemmeside for å finne spesifikasjoner på bestemte produkter, blir den nye hjemmesiden også et godt verktøy.

”Utover å få ett raskt overblikk, får du tilgang til både sertifikater og veiledninger, samt brosjyrer og beregningsprogrammer under hver enkel produktside. Det betyr at du på ett øyeblikk kan få adgang til all den informasjon du har bruk for, om et bestemt produkt,” utdyper Niklas Åkesson.

I forbindelse med lanseringen vil Wavins kunder kunne måle krefter i gøyal underholdning i form av en Wavin-produsert utgave av det velkjente Tetris spillet.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår