Hjelp med bacheloroppgave?

 
Hjelp med bacheloroppgave?Bildet: Fra høyre: Amena Tariq, Hanna Stenersen, Peter Schild, Frida Kvigne og Zaigham Khan.
En gruppe studenter fra HiOA er nå i ferd med å skrive bachelor oppgave i samarbeid med GK. Oppgaven består blant annet i å kartlegge ventilasjonsbransjens bruksmønster ved dokumentasjon av SFP (Specific Fan Power eller spesifikk vifteeffekt). Kanskje DU kan hjelpe?

– Oppgaven handler om SFP-beregning, der vi prøver å lage en trinnvis, standard bruksanvisning for hvordan man bør dokumentere SFP. Denne oppgaven skrives i samarbeid med GK hvor vår eksterne veileder er Sturla Ingerbrigsten, og vår interne veileder er Professor Peter G. Schild, sier Zaigham Khan, student ved HiOA, Energi og miljø i bygg.

- Vi er interessert i å kartlegge hvilke instrumenter og metoder som brukes til dokumentering av SFP slik at vi selv kan benytte de samme instrumenter og metoder som majoriteten i bransjen, i vårt prosjekt. Resultatene fra undersøkelsen vil brukes i vårt bachelorprosjekt. I oppgaven vil vi lage en standard bruksanvisning for SFP for de mest brukte måleinstrumentene/metodene. Motivasjonen er å utarbeide en standard fremgangsmåte for dokumentering av SFP, slik at alle i bransjen gjør det på et likt nivå, sier Khan.

Nå ber bachelorstudentene om konstruktive tilbakemeldinger fra bransjen, som ved å gå inn på følgende link kan gi sine tilsvar:

https://nettskjema.uio.no/answer/79760.html

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår