HMS-sjef

 
HMS-sjef
Med strategisk fokus og evne til å skape kontinuerlig forbedring Vi søker deg som brenner for HMS-faget og forstår at sikker arbeidsplass er god forretning.

Du vil sammen med vår ledergruppe være sentral i et viktig pågående strategiarbeid med å forankre og sikre god HMS-praksis i hele konsernet. Hovedoppgaven vil være å lede arbeidet med HMS faglig opplæring, holdningsskapende/forebyggende arbeid samt implementering og etterlevelse av god HMS praksis i alle deler av selskapets forretningsområder.

For å lykkes med dette viktige mandatet tenker vi du har hatt ansvar for utrulling og implementering av gode HMS arbeidsprosesser i tilsvarende bransjer – eller fra annen bransje med liknende verdikjede og markedsmekanismer. HMS-sjef rapporterer til HR/HMS Direktør i GK Norge.

Er du HMS-faglig sterk og har evne til å påvirke? Du er muligens også forretningsorientert og kan kommunisere godt med alle? Om du i tillegg ønsker å jobbe hos en aktør som tar samfunnsansvar på alvor og som har klimamål forankret i selskapets strategi, da kan dette være en unik mulighet for deg.

Trigges du av å jobbe med samfunnsviktige oppgaver? Ønsker du å sette spor etter deg i bransjen? Vil du ta ansvaret for å gjøre oss til en enda tryggere og bedre arbeidsplass for alle våre 3000 medarbeidere?

Stemmer dette med hvem du er? Da vil vi gjerne at du kontakter oss, så kan vi finne ut om vi har en god match.

Vi tilbyr en spennende lederrolle med stort påvirkningspotensiale i et ledende selskap med et godt forankret HMS mandat fra øverste ledelse. Som øverste fagansvarlige for HMS får du en sentral rolle i en skandinavisk organisasjon i stadig utvikling.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Svein Olsen Mellemsæter, tlf. +47 404 92 684 eller Ole Petter Bratteberg, tlf. +47 975 59 036. Direktør HR/HMS i GK Norge, Bård Scheie kan evt. også kontaktes, tlf. +47 951 14 760.

Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad på snarest, og senest 2. august 2021. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Arbeidssted: GK Norge Oslo

Søknadsfrist: 2.8.2021

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår