Høiax inngår avtale med Viega

 
Høiax inngår avtale med ViegaBildet: Thomas Buskoven, adm.dir. i Høiax (Foto: Bjørn Laberg)
Som ledd i Høiax’ vekststrategi har selskapet inngått strategisk samarbeid med den tyske produsenten Viega om distribusjon av deres pressystemer.

- Dette styrker Høiax’ posisjon som ledende systemleverandør til rørleggerbransjen. Vi har valgt Viega som samarbeidspartner fordi de har produkter i verdensklasse, og en forretningsprofil som passer godt til vår egen. Tillit, troverdighet og trygghet står i høysetet både hos Viega og Høiax. Med sterk fokus på kunnskap, kvalitet og logistikk vil vi sammen gi den beste service til eksisterende og nye kunder, sier Thomas Buskoven, adm. dir. i Høaix AS.

- Avtalen med Høiax vil sikre at Viegas produkter innenfor pressystemer vil bli mer tilgjengelige på det norske marked. Kundene vil bli sikret god service, samt teknisk support på et høyt nivå av kompetente og velutdannede Høiax-medarbeidere, sier Kent Nielsen, direktør i Viega A/S.

- Høiax har tidligere vist at de har evne til å integrere nye produktgrupper med suksess. Bedriften, som har produsert varmtvannsberedere siden 1927, har siden 2005 lansert systemer for både gulvvarme og rør-i-rør, i tillegg til kontinuerlig utvikling av et varmepumpesortiment. Når Høiax nå legger produktgruppen pressystemer til sitt sortiment, vil dette styrke selskapet som leverandør til VVS-bransjen, mener Buskoven.

Om Viega: Viega er en av verdens ledende produsenter av VVS- og installasjonsteknikk. Det er et tysk familieeid selskap, og har mer enn 3500 ansatte på verdensbasis. Viega har produksjon i fire fabrikker i Tyskland, mens løsninger til det nordamerikanske markedet fremstilles i McPherson, USA.
Viegas kjernekompetanse er installasjonsteknikk, som utover rørlednings-systemer omfatter installasjonsvegg- og avløpsteknikk. Selskapet leverer et sortiment på 17.000 produkter, som benyttes nærmest overalt: boligbygging, forsyning eller industrianlegg og skipsbygging.
Siden 2001 har Viega forsket i utvikling av rør og installasjoner som forbedrer drikkevannet, og selskapet er derfor en foretrukken leverandør til bruksvannsinstallasjoner.

Om Høiax: Høiax ble grunnlagt i 1927, og er Norges eldste produsent av varmtvannsberedere. Hovedkontor og produksjon ligger i Fredrikstad. Høiax har også butikker og salgsavdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen. Høiax er leverandør av varmtvannsberedere, varmepumper og systemvarer for bruksvann til boliger og større anlegg. Produktene selges direkte til rørleggeren, ikke via grossist.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår