Høiax lanserer prefabrikkerte fordelerskap

 
Høiax lanserer prefabrikkerte fordelerskapBildet: Finn Olaussen, produktgruppesjef Prefab viser frem Høiax Prefabrikkerte fordelerskap.
Høiax har utvidet kapasiteten med en ytterligere produksjonslinje for ferdig monterte fordelerskap i fabrikken på Lisleby i Fredrikstad.

- Vi ser at kundens behov har endret seg, og at både montering og løsninger blir mer og mer krevende, og ikke minst er det tidkrevende for rørleggeren på bygge- og anleggsplassen. Vi tilbyr skreddersydde og optimale løsninger til hvert enkelt prosjekt etter kundens spesifikasjoner. Våre prefabrikkerte løsninger er basert på våre standard fordelerskap og standard sortiment innen rør-i-rør og gulvarmesystemer, sier Thomas Buskoven, administrerende direktør i Høiax AS, i en pressemelding.

Skapene Høiax tilbyr er:

• Tappevannskap
• Gulvvarmeskap
• Kombiskap
• Inntaksskap

- Vi leverer også løsninger med energimålere, vannmålere, varmevekslere, shunter, el-kassett, automatikk osv, alt etter kundens ønsker. Vår styrke som teknisk systemleverandør er at vi tar ansvar for at alle komponenter passer perfekt sammen og fungerer optimalt. Med utvidet kapasitet på prefabrikkeringen gjør vi det enda enklere for rørleggeren, mener Buskoven.

- Hva betyr dette for kundene?

- I praksis vil vi utarbeide et tilbud ut ifra spesifikasjonene beskrevet i et teknisk underlag fra kunden. Deretter gjøres det om til en ordre og vi lager en 3D-tegning av løsningen, som igjen sendes kunden for godkjenning. Når dette er på plass, starter vi produksjon, sier Buskoven avslutningsvis.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår