Høythengende pris til Energiverket AS

 
Høythengende pris til Energiverket ASBildet: Markedssjef Anna Barnwell i Enova og administrerende direktør Richard Granskogli i Energiverket.
- Enova er imponert over at Energiverket vant Klimaprisen Årets Enovatilskuddbedrift for andre år på rad. Prisen henger høyt, og Energiverket var en soleklar vinner også i år, sier markedssjef Anna Barnwell i Enova. Prisen ble overrakt ved en høytidelig tilstelning i rådhuset i Råde kommune sist torsdag.

Klimaprisen gikk til den bedriften i landet som har gjort mest for å fremme energi- og klimatiltak i norske hjem. Selskapet fikk prisen for det store antallet boligprosjekter som Energiverket har skaffet Enova-støtte til, selskapets kundetilfredshet og deres evne til å skape oppmerksomhet om energi- og klimatiltak.

Overrasket og takknemlig
- Klimaprisen er en stor utmerkelse i vår bransje, og betyr utrolig mye for oss, sier styreleder Arne Hellum i Energiverket i en pressemelding.
- Det gjør oss enda mer kjent i markedet enn vi er. At vi får den for andre gang gir oss en ytterligere god erklæring på at jobben som vi gjør er god, sier Hellum.
- At vi fikk prisen andre år på rad, kom overraskende. Vi er veldig takknemlige for at vi fikk Klimaprisen også i år, og så er det jo selvsagt hyggelig å få en slik stor nasjonal pris, sier administrerende direktør Richard Granskogli i Energiverket.

Et forbilde for bransjen
Daglig leder Rolf Iver Mytting Hagemoen Norsk Varmepumpeforening synes det er veldig bra med positiv oppmerksomhet omkring de selskapene som satser. Interesseorganisasjonen arbeider for økt anvendelse av varmepumper i det norske energisystemet, og har lenge ønsket seg flere spesialister, noe som Hagemoen mener Energiverket har klart å skaffe seg, og som er del av suksessen til bedriften.
- Energiverket har jobbet iherdig, vokst sten på sten, og jobber med å bli mer spesialisert. Det de har fått til, er det vi i interesseorganisasjonen har etterspurt i lang tid. Energiverket har fått det til å drive lønnsomt, de har fornøyde kunder, de leverer gode anlegg og de er synlige. Det er bra, forteller Hagemoen

Solid innsats
Også Klima- og miljøminister Ola Elvestuen vil gratulerer med prisen.
- Noe av det viktigste folk kan gjøre for å bidra til klimakampen er å bruke mindre fossil energi. Bruk av fossil olje til oppvarming av bygninger blir forbudt om to år. For de som fortsatt bruker oljefyr, haster det å bytte til en fornybar oppvarmingskilde. Energiverket har gjort en solid innsats i arbeidet med å fase ut oljefyren til fordel for fornybare alternativer. Gjennom Enova har vi en støtteordning for de som bytter ut oljefyren til for eksempel luft/vann- og væske/vann-varmepumper, eller til en bio-ovn med vannkappe. Det er viktig å huske på at denne støtteordningen forsvinner når forbudet trer i kraft i 2020, sier Elvestuen avslutningsvis i pressemeldingen.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår