Høytrykksvakta satser på kjedesamarbeid

 
Høytrykksvakta satser på kjedesamarbeidBildet: Til venstre gründer, medeier og teknisk operatør Svein Hugo Richardsen, sammen med daglig leder Per H. Olsen.
Daglig leder Per H. Olsen i inspeksjons- og rørleggerbedriften Høytrykksvakta AS i Tromsø tar nye grep for å utvikle bedriften videre, og går nå inn i rørleggerkjeden VB.

Gjennom kjedesamarbeidet med VB vil Høytrykksvakta ta et større grep om forsikringsmarkedet. Fremover vil Høytrykksvakta markedsføre seg under navnet VB Tromsø.

Høytrykksvakta ble etablert i 1988, men har røtter helt tilbake til 1978 som inspeksjonsfirma i Tromsø. Siden 1995 har bedriften også tatt rørleggeroppdrag i hele Tromsø. Høytrykksvakta har hatt jevn og god vekst siden etableringen, og kjedesamarbeidet med VB er et ledd i den videre utviklingen av bedriften. 

- Vi ønsker å satse videre i markedet i Tromsø. Vi ser et stort potensial i å jobbe mer med forsikringsoppdrag og rørleggeroppdrag både overfor privat- og bedriftskunder. Navnet Høytrykksvakta har vært en hemsko, folk forbinder Høytrykksvakta med 24 timers vakttjeneste og spyling av tette rør, ikke rørleggeroppdrag, sier daglig leder hos Høytrykksvakta, Per H. Olsen.

For å synliggjøre kjedesamarbeidet og at bedriften tilbyr mer enn rørinspeksjon og høytrykksspyling, vil Tromsø-bedriften markedsføre seg som VB Tromsø fremover.
- Vi mener at VB er riktig kjede for oss. På denne måten kan vi markedsføre våre rørleggertjenester til Tromsøs befolkning, og vi kan rendyrke vår rørleggerprofil. Dette gleder vi oss til, fortsetter Olsen.
Høytrykksvakta vil bestå og skal fortsatt spyle tette rør, ha 24 timers vakttjeneste, TV-inspeksjon, tine frosne rør, og kontrollere nye VA-anlegg.

- Dette skal ingen være redde for. Vi skal bli flinkere med forsikringsoppdragene, vi har bred erfaring med alle typer vannskader, lekkasjer og oversvømmelser. Gjennom VB sine nasjonale kjedeavtaler, får vi flotte styringsverktøy som gjør at vi kan utnytte hele utstyrsparken og kompetansen vår, sier han.
Høytrykksvakta har 14 medarbeidere fordelt på rørleggere og tekniske operatører. Bedriften har stor utstyrspark fordelt på 3 spylebiler, TV-inspeksjonsbil, bil for trykkprøving og mange servicebiler. I tillegg har bedriften egen graveavdeling som har spesialisert seg på utskifting vann og avløp til private kunder. Høytrykksvakta er i tillegg godkjent lærlingebedrift.

- Vi har en solid kundemasse som vi har opparbeidet gjennom mange års god drift og god kundebehandling. 24 timers vakttjeneste er noe vi har spesialisert oss på siden firmaet ble startet. Vår vakttelefon brukes hele tiden, og vi får tilbakemelding fra kundene våre om at de er veldig fornøyde med hvor raskt de får hjelp, forteller Per H. Olsen.

VB har en tid lett etter den riktige bedriften som kan representere kjeden i Tromsø på en god måte.

- Med Høytrykksvakta AS har vi funnet en langsiktig og solid partner som vil satse sammen med oss fremover, sier daglig leder i VB, Øystein Kjellsen.

Høytrykksvakta AS har vært pioner innenfor vann og avløpsproblematikk i Tromsø i snart 30 år. Bedriften er nok mest kjent for bistand ved lekkasjer og oversvømmelser, spyling av tette avløpsrør, rørinspeksjon og kontroll av nye VA-anlegg. I tillegg jobbes det med tradisjonelle rørleggeroppdrag både på privat- og bedriftsmarkedet. Høytrykksvakta vil markedsføre seg under navnet VB Tromsø fremover.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår