HR Business partner

 
HR Business partner
Har du ambisjoner innen HR og søker nye utfordringer? COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørfirma med over 1100 ansatte i Norge, og vi søker nå en HR Business Partner for å understøtte våre strategiske ambisjoner. Stillingen innebærer tett samarbeid med ledere og ansvar for HR ulike aktiviteter.

For å lykkes i stillingen må du ha bred HR faglig bakgrunn og god forretningsforståelse, samt evne til å skape tillitsfulle relasjoner på alle nivå i selskapet. Gjennom proaktiv støtte til lederne vil du bidra til profesjonelle rekrutteringsprosesser og talentutvikling, samt fremme engasjement- og innovasjonskultur.

Videre vil du som sparringspartner for ledelsen kartlegge behov, og støtte eller lede utvikling- og endringsprosesser i organisasjonen. Du vil også bistå med håndtering av ulike personalsaker og implementere globale HR prosesser og verktøy.

Vi søker deg som

  • Har relevant høyere utdanning
  • Har bred erfaring innen HR/organisasjonsutvikling
  • Har minst 3-5 års erfaring fra større virksomhet
  • Evner å se HR og forretning i sammenheng
  • Tar ansvar og oppnår resultater
  • Lærer raskt og jobber strukturert
  • Har godt humør og svært gode samarbeidsegenskaper
  • Er flytende i norsk og engelsk (skriftlig og muntlig)

Vi tilbyr en spennende stilling med konkurransedyktige betingelser i nye, moderne lokaler i Oslo. Du vil være en del av et team med høyt kompetente kollegaer, og stillingen gir mulighet for samarbeid og nettverk på tvers av landegrenser i COWI konsernet. COWI verdsetter engasjerte og tilfredse medarbeidere og har et sosialt miljø med mange aktiviteter og muligheter for en aktiv fritid.

Stillingen er et vikariat ut 2018 med mulighet for forlengelse/fast ansettelse og rapporter til HR-sjef for COWI i Norge.

Søknadsfrist: Snarest

Kontaktperson: Stig Ullersmo, HRBP mobil: 40450590

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår